ACNEWS

Megölte és kirabolta a drogos melegprostit egy budapesti férfi

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A 48 éves férfi a számára szexuális szolgáltatást nyújtó másik férfival összeveszett, majd halálra verte és kifosztotta.
Hirdetés
Ad image

A vádlott az azonos neműekhez vonzódók részére létrehozott párkereső oldalon ismerkedett meg az áldozatával, aki pénzért kínált szexuális szolgáltatást. A két férfi este szexuális szolgáltatás igénybe vétele céljából találkozót beszélt meg egy XI. kerületi lakásba. A férfiprostituált, miután amfetaminozott, elindult a találka helyszínére egy taxival. Közben az élettársával sms-ezett, aki tudta, mi fog történni aznap este.

A melegprosti nem töltött sok időt a XI. kerületi lakásban. Éjfél után a férfiak valamin összevesztek, a fizető férfi megtámadta alkalmi szeretőjét, aki az udvarra menekült. A támadás hatására az áldozat végül a földre került, a dühödt kuncsaft pedig kihasználva magatehetetlenségét, leszedte az arany nyakláncát a rajta lévő medállal, valamint elvette tőle a szexért fizetett pénzt is.

A bántalmazás kezdetén a prostituált még fel tudta hívni telefonon élettársát, akivel azonban már nem tudott beszélni. A bántalmazásra utaló hangokat és az áldozat segélykérő kiáltásait hallva az élettársa azonnal tárcsázta az általános segélyhívó számot, majd nővérével a helyszínre indultak.

A sértett életét vesztette, hiába kísérelték meg a mentők a szakszerű újjáélesztését. A Fővárosi Főügyészség a 48 éves férfit emberölés és kifosztás bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban. A vádlott korábban letartóztatásban volt 1 évet, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés