ACNEWS

Mi áll a háttérben: Ráhel napi négyszer szoptatja a férjét

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Az édesanya eleinte félt, hogy furcsa lesz a saját férje szoptatása, de ez mára a házasságuk szerves része lett.
Hirdetés
Ad image

Ráhel Bailey háromgyermekes édesanya. A baba, aki azonban a legtöbb figyelmet kapja az életében, az a férje, Alexander. Az amerikai nő  ugyanis szoptatja őt: akár naponta négyszer is!

Az ötlet egy 2016-os közös hajóút során jutott eszébe a párnak. Elsőszülöttjük, Troy éppen akkor született, Alexandra pedig elfelejtette a mellszívóját magával vinni.

„Pokolian fájt, és féltem, hogy fertőzést kapok” – idézi őt a Bild.

Mivel az anya több tejet termelt, mint amennyit a fia meg tudott inni, a férj, Alexander végül átvette az utód szerepét.

„Eleinte féltünk, hogy furcsa lesz, de teljesen kényelmes és logikus volt. Ráadásul közelebb hozott minket egymáshoz” – mondta Rahel. A házaspár két később született gyermekükkel is folytatta a szokatlan módszert, és végül maguk is megkedvelték a folyamatot. Közben a szoptatás a házasságuk szerves részévé vált.

A szoptatás Alexanderre is pozitív hatással volt. Állításuk szerint azóta nem betegedett meg, és a bőre is jobb lett. A férfi többé nem akarja nélkülözni a felesége melléből származó tápláló fehérjeadagokat. Minden alkalommal tíz-húsz percet csüng a felesége emlőin.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés