ACNEWS

Ez történik az mellimplantátummal a halál után

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Egy népszerű TikTok felhasználó meglepő dolgokat árult el arról, mi történik az emberi testtel a halál után.
Hirdetés
Ad image

Geraldnak, a temetkezési vállalkozónak több mint 2,2 millió követője van a TikTokon. Videóiban a halállal, a boncolással és a szövődményekkel kapcsolatos kérdésekre válaszol. Nemrég az egyik követője arra volt kíváncsi, vajon mi történik a női mellimplantátummal a halál után.

„Ha egy nőnek mellimplantátuma van, eltávolítják, vagy a test lebomlik, és csak egy csontváz lesz műmellekkel?” – hangzott el a kérdés, mire Gerard így válaszolt:

„Nem távolítják el őket. Ha bebalzsamozzák, a balzsamozó folyadék megőrzi a szövetet és lelassítja a bomlási folyamatot. Vagy ha nem balzsamoznak, akkor szupergyorsan lebomlik. A mellek továbbra is ott maradnak. Nem fognak lebomlani” – magyarázta a temetkezési vállalkozó.

„Azt állítják, a hajad és a körmeid folyamatosan nőnek, miután meghaltál, de ez nem igaz. A balzsamozó folyadék kiszárad, a bőröd pedig zsugorodik, tehát úgy tűnik, mintha a hajad és a körmeid nőnének. De a melleid ugyanazok maradnak, csak körülötte a bőr összezsugorodik, és végül lebomlik” – fejtette ki Gerard.

@big_led73 #answer to @Angel Are they removed? #breastimplants #funeral #autopsy #autopsytech #gdubya ♬ Fake Boobs – Live at Union Chapel, London, 15/11/2012 – Toni Castells

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés