ACNEWS

Meloni melodrámája: perel az exe

Giorgia Meloni olasz miniszterelnök korábbi partnere mintegy 20 újságírót perelt be rágalmazás miatt.
Hirdetés
Ad image

Andrea Giambruno, Giorgia Meloni olasz miniszterelnök korábbi partnere mintegy 20 újságírót perelt be rágalmazás miatt. A férfit még tavaly októberben bírálta erősen a sajtó szexista megjegyzései miatt. Giambrunoról a Canale 5 magántelevízió sugárzott szatirikus hangfelvételeket a férfi talkshow-jával és a szerkesztői munkáival kapcsolatban. Azonban titkos felvételek is előkerültek, amiken hallható, ahogy Meloni exe aljas és szexista megjegyzéseket intéz női kollégái felé.

Meloni a vádak után úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy elválljanak útjaik Giambrunotól, aki a hétéves kislányuk édesapja is egyben. „A közel 10 évig tartó kapcsolatom Andrea Giambrunóval véget ért. Útjaink egy ideje eltávolodtak egymástól, de csak most jött el az ideje, hogy cselekedjünk” – idézte a 47 éves miniszterelnököt a Krone.

Giambruno egyébként azért döntött úgy, hogy perel, mert állítása szerint a felvételeken hallható megjegyzéseket viccből mondta. „Egy nő sem panaszkodott vagy érezte magát megsértve. Az egész csak egy vicc volt.” – hangsúlyozta a férfi ügyvédje, aki arról is beszélt, hogy reményei szerint a miniszterelnök és a férfi egyszer ki fognak még békülni. Giambruno ugyanis még mindig nagyon szerelmes Meloniba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés