ACNEWS

Mexikóig menekült 14 kicsi magyar celeb

Mint azt korábban megírtuk, az Ázsia Expressz szereplői között van Nagy Alekosz is, aki indulása előtt Galambos Lajosnak és Peter Srameknek is keményen beszólt...

Hirdetés
Ad image

Mint azt korábban megírtuk, az Ázsia Expressz szereplői között van Nagy Alekosz is, aki indulása előtt Galambos Lajosnak és Peter Srameknek is keményen beszólt…

A napokban kezdődik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása, ami idén a kontinens déli részén, Mexikóban és Guatemalában zajlik. A TV2 nyilvánosságra hozta a versenyzőket is, akik a kaland-reality negyedik évadában megküzdenek a 10 millió forintos fődíjért.

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is az énekesektől kezdve a szexi sportolókon át a gyönyörű modellekig minden található a listán, ám többen vannak, akiknek a neve egyelőre ismeretlenül cseng a nézők számára.

Most segítünk az olvasóknak eligazodni a celeb-útvesztőben, hogy a képernyő elé ülve már tudjuk, „kik miatt fogjuk lerágni a tíz ujjunkról a körmünket”. Vagy nem.

Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka

A többszörös arany és platinalemezes Romantic nevű zenekar hölgytagjaiként váltak ismertté. Kunovics Katinka jelenleg magánének- és -zongoratanárnőként dolgozik, és ritkán szerepel a nyilvánosság előtt. Völgyi Zsuzsi jelenleg az Akusztik Quartet zenekarának vokalistájaként járja az országot. Az együttes feloszlása után a két énekesnő kapcsolata azonban nem szakadt meg, azóta is szoros barátságot ápolnak egymással, s együtt indulnak.

 

Kucsera Gábor és Tóth Dávid

A két sportoló bizonyára nem ismeretlen a hölgyek számára, mindketten eredményes sportmúlttal büszkélkedhetnek. Kucsera Gábor 2005 és 2009 között két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szerzett kajak páros 500 illetve 1000 méteren a Kajak-kenu világbajnokságokon, a 2008-as pekingi olimpián pedig a negyedik helyen végzett. A visszavonulása óta főként reality-műsorokban tűnt fel, most Dáviddal, a világbajnok, olimpiai ezüstérmes sportolóval fog együtt szerepelni. Tóth Dávid a barátjához hasonlóan szintén kiemelkedő sportteljesítményt tudhat be magának, ám a tévénézők főként a TV2 műsoraiból ismerhetik: szerepelt többek között az Exatlonban, a Nagy Ő első évadában pedig az ország szeme láttára kereste a szerelmet.

 

Kempf Zozo és Pető Brúnó

Kemp Zozo magyar extrémsportoló és youtuber az Exatlon műsorában vált ismertté. 2019-es évben a Playboy Man Of The Year jelöltjei között is szerepelt, zozoka199 néven pedig Youtube-on mutatja be BMX-es gyakorlásait. A sportoló Pető Bruno rapperrel száll harcba a 10 milliós főnyereményért. A BRUNO művésznéven ismert fiatal a Z generáció számára lehet ismerős: jelenleg Spacc-kel duóban alkotnak párost, legismertebb számuk a Budán vagy Pesten és a Valmar-ral közös Visz a vérem.

 

Sipos F. Tamás és fia, Dani

Sipos F. Tamás a nagy sikerű Exotic együttes feloszlása után szólókarrierbe kezdett, legismertebb dalai a Buli van vagy a Nincs baj baby. Az ismert zenész fiával, Danival fog feltűnni az Ázsia Express legújabb évadában.

 

Hegyes Berci és Vágner Fanni

Hegyes Bertalan 24x-es társastánc bajnok a Dancing with the Stars műsorában vált ismertté. Az első évadban Gelencsér Tímeával aratott elsöprő győzelmet, míg a legutóbbi etapban Csobot Adéllal ért el első helyezést. A fiatal táncos a szintén táncművész barátnőjével, Vágner Fannival vág bele a kalandba.

 

Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla

Kecskés Enikő 2018-ban nyerte el a Miss Universe címet, több mint 54 ezer Instagram-követővel büszkélkedhet, és modellként is egyaránt sikeres. A kalandtúrára az egzotikus szépségű Kafiya Rea Millával indul útnak. Rea Milla még 14 évesen, az új élet reményében, egyedül érkezett Magyarországra, jelenleg az egyik legkeresettebb modellek egyikeként jegyzik a nevét.

 

Nagy Alekosz és Varsányi Réka

Végül, de nem utolsó sorban, Nagy Alekosz, akit bizonyára senkinek sem kell bemutatni. Mint ahogy azt az AcNews elsőként megírta, a görög hősként is aposztrofált egykori ValóVilág győztes a jelenlegi párjával, a civil Varsányi Rékával fog együtt szerepelni a műsorban. A szőke hölgy egyelőre csak a bulvárolvasók számára lehet ismerős, ugyanis többször hírbe került, amikor Alekosz oldalán mutatkozott a celeb közösségi oldalán.

 

Az biztos, hogy izgalmakban nem lesz hiány, erről a „görög macsó” már az indulása előtt gondoskodott. Búcsúzóul ekképp üzent a hazaiaknak a Facebookon:

„Mire visszajövök, a vértesi veszettvad legyen végre szegeden, Sramek meg adja vissza a kocsit. Add föl magad, Lajos! Legyél méltóságos, Sramek” – dobta le a repülőről Alekosz a „bombát”.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés