ACNEWS

Mező Misi lemondta a koncertjeit – kórházban ápolják

Fotó: YouTube
Fotó: YouTube
Az énekes maga adta közre a hírt, két betegséggel is küzd, a héten nem léphet színpadra, le kellet mondani a koncertjeit.
Hirdetés
Ad image

Súlyos tüdőgyulladással és mandulagyulladással kórházban fekszik Mező  Misi. Ezen a héten minden koncertjét lemondták, biztosan nem tud fellépni.   „Az e heti két koncert, a budakeszi és az ácsi elmarad. Nem tudok ma színpadra állni, ugyanis kórházban vagyok. Semmi para, igazából tüdőgyulladásom van és tüszős mandulagyulladás. Azt tanácsolta a főorvosnő, hogy most egy-két hétig ne énekeljek, ezért kénytelenek voltunk lemondani” – írta  a Magna Cum Laude Facebook-oldalán a kórházi ágyáról. Az énekesben a családja, a zenésztársai tartják a lelket. Szerencsére Misi fegyelmezett beteg, betartja az orvosok utasításait, hogy a közönség minél előbb a színpadon láthassa az együttest.

Mező Misi már a múlt heti koncertjén sejtette, hogy nem teljesen egészséges.

„Sajnos, ha valaki jelen volt a zalaegerszegi koncerten, ott már érezhette rajtam, hogy valami nincs rendben. A koncert felétől már igen-igen kapaszkodnom kellett, hogy ki tudjam énekelni azokat a hangokat, amik előtte könnyen működtek. De hála istennek és a fantasztikus szakembereknek, most már gyógyulok. Jobban vagyok, jövő héten pedig – remélem – találkozunk. Nem tudom, most mi ez, gyakorlatilag nekem az egész családomon átment ez a baktérium vagy vírus... nem kellemes dolog, de ez van” – tette hozzá a Magna Cum Laude énekese.

A Blikk megtudta, a zenekar Jövő szombaton Karcagon zenélne. A gitáros Szabó Tibi szerint Misi türelmes beteg, betartja az orvos utasításait, de egyébként is nagyon ügyel az egészségére. Látogatják és telefonon is beszélnek vele. Most az a legfontosabb, hogy szövődmény nélkül gyógyuljon, mert egy énekesnek a hangja a hangszere.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés