ACNEWS

Meztelen képeit árulja Molnár Anikó – „Nem lesz közönséges!”

Az egykori Nagy Ő úgy döntött, hogy némi pénzért cserébe ezentúl bárki láthatja a róla készült, eddig senkinek sem mutatott, meztelen fotókat.

Hirdetés
Ad image

Ugyan már korábban is kacérkodott a gondolattal, hogy sok hölgyhöz hasonlóan regisztrál az Onlyfans oldalra (havi fizetésért cserébe, exkluzív tartalmak, főleg korhatáros képek, melyekre egy adott személy tölt fel magáról), eddig várt vele. Molnár Anikó, most viszont úgy döntött, hogy belevág az új vállalkozásba, hogy megmutassa, 47 évesen, mindenféle filter nélkül is lehet valaki szexi.

„Hiába vagyok ennyi idős, ha feltöltök egy merészebb képet magamról az Instára, a követőim egyszerűen megőrülnek. Többször is bíztattak már arra, hogy csináljak magamnak egy ilyen fizetős oldalt, aztán átgondoltam a dolgot, és úgy döntöttem, hogy miért is ne? Korábban már szerepeltem férfi magazinok címlapjain, műsorokban is láttak meztelenül. Álszent lenne, ha azt mondanám, hogy szégyenlős vagyok. Ez az új dolog ráadásul tök jó önbizalmi tuning lesz számomra” – árulta el az AcNewsnak Anikó, aki azt is hozzátette, milyen típusú képeket lehet majd látni róla.

„Előre leszögezem, nem pornó lesz. Nem megyek el közönséges irányba. Nem fogok bepillantást engedni bizonyos helyekre, a jó ízlés határait be fogom tartani. A képek között lesznek saját készítésű amatőr felvételek, és lesznek profi fotós által készítettek is. Fontos számomra, hogy a valóságot mutassam meg, és ne legyenek agyonretusálva” – fejtette ki lapunknak az egykori Nagy Ő.

Molnár Anikóval arról is beszéltünk, hogyan hatna ki ez a pikáns vállalkozása a párkapcsolatára, ha lenne.

„Nincs kinek megfelelnem. Úgy értem, nincs gyerekem, aki évek múlva felelősségre vonna a meztelen képeimért. Ha pedig párkapcsolatról van szó… megmutattam korábban már mindenem. Úgy gondolom, eleve nem próbálkozna nálam olyan férfi, akit az ilyesmi zavarna. Ha valaki ez alapján ítélne meg, az nem lehetne amúgy sem a párom.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés