ACNEWS

Meztelenre vetkőztetve alázta asszisztensét a francia sztárszakács

Unsplash
Unsplash
Aurelien Largeau mesterszakácsot a francia konyha csodagyerekének tartják. Most viszont elég nagy bajba került.
Hirdetés
Ad image

Michelin-csillaghoz segítette az ötcsillagos Hotel du Palais éttermét, és a francia konyha nagy tehetségének tartják: a 31 éves Aurelien Largeau 2020 óta sikeresen vezette az ínyencek templomát. Most elveszítette az állását – az ügyészség pedig előzetes vizsgálatot indított ellene.

A vádak súlyosak: a közösségi médiából azóta törölt képeken egy konyhai asszisztensnő meztelenül egy székhez kötözve látható. Egy répát dugtak a fenekébe, és arra kényszerítették, hogy egy almát tartson a szájában.

A jelek szerint egy bizarr felvételi rituálé részeként órákig kellett ebben a megalázó helyzetben maradnia. A felvételeket a konyhában rögzítették az összes tag – köztük a főnök Aurelien Largeau – jelenlétében.

A szálloda vezetősége gyorsan tudomást szerzett a „nyugtalanító felvételekről”, és levonta a konzekvenciákat. Largeau elvesztette állását – adta hírül a blick.ch.

A szóvivő elmondta: „Ez az incidens nem tükrözi vállalatunk értékrendjét. Vizsgálatot indítottunk és meghoztuk a megfelelő döntéseket”. A bayonne-i ügyészség most előzetes vizsgálatot indított egy lehetséges szexuális támadás ügyében.

Maga Largeau mindent tagad, és írásban is kijelentette, hogy a vádak „semmiképpen sem felelnek meg a valóságnak”. Hivatalosan visszautasít minden elhangzottat. Mondván, ez a becsülete elleni támadás hamis és rágalmazó tényekkel.

„Nyilvánvalóan elítélem a csapaton belüli bántalmazás, zaklatás vagy megalázás minden formáját, és soha nem fogom magam kapcsolatba hozni ilyen viselkedéssel”, jelentette ki. Most az ügyvédeivel tárgyal, hogy fellépjen a rágalmak ellen, amelyeknek ’áldozata’ lett. Ő maga „le van sújtva”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!