ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Meztelenül üldözte orvosát a kórházban egy kecskeméti nő

Szerelmével üldözte az orvosát, aki megmentette az életét. Meztelenre vetkőzve, lufival zaklatta választottját.
Hirdetés
Ad image

Életmentő műtétet hajtott végre egy orvos a kecskeméti nőn. Ám az kezelőorvosnak végül ez lett a veszte. A nő ugyanis egészen durván félreértelmezte a hippokratészi esküt, és a fejébe vette, hogy a férfi biztos neki lett rendeltetve. Hiszen megmentette az életét. A 24.hu beszámolója szerint a nő a felépülését követően elkezdte rendszeresen keresni a férfit. Először telefonon és e-mailben, majd személyesen, hogy vele párkapcsolatot alakítson ki. Az orvos azonban elutasította a közeledését, de a hölgy nem adta föl.

Naponta megjelent a kecskeméti kórházban és minden alkalommal ott volt a magánrendelés időpontjában is, hogy személyesen el tudja mondani, szereti. Csábítási technikái közé tartozott, hogy a rendelő előtti lépcsőházban vagy a váróteremben anyaszült meztelenül várta. Az idő előrehaladtával egyre inkább eszkalálódott a helyzet. Az e-maileket először a látogatások váltották fel, majd a nő elkezdte kifigyelni, merre jár orvosa. Volt, hogy a férfi beszállt a rendelője előtt parkoló autójába, a nő pedig megpróbált bepattanni mellé. Megint máskor a zebrán, úttesten akarta az autója elé vetni magát, megállásra kényszerítve ezzel a doktort.

A zaklatásban mindössze rövid szünet állt be akkor, amikor a nő nem tartotta be a távoltartási végzést és ezért letartóztatták egy időre. Azonban pár nappal a szabadulása után már szívalakú lufival várta szerelmét annak autója mellett. Az ügyészség most fogházbüntetést kért a zaklatással és szeméremsértés vétségével vádolt nőre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés