ACNEWS

Mick Jagger 80 éves

MIck Jagger Fotó: Pixabay
MIck Jagger Fotó: Pixabay
A Rolling Stones énekese, ma tölti be 80. életévét. Az infók szerint egy Londonban rendezendő hatalmas partival ünnepli a születésnapját.
Hirdetés
Ad image

Mick Jagger, akit a rockzene „rosszfiújának” tartanak, 80 évesen is lenyűgözi a tömegeket energikus színpadi mozdulataival. A brit művész nemrég a Rolling Stones-szal turnézott Európában, hogy megünnepeljék a zenekar hat évtizedes pályafutását.

A rocklegenda ma a világ egyik leggazdagabb rocksztárja, nettó vagyona több mint 500 millió dollár. Hosszú utat tett meg az 1965-ös lázadástól, – amikor őt és bandatársait, Keith Richardsot és Bill Wymant megbüntették, mert egy londoni benzinkút falára vizeltek, – egészen 2003-ig, amikor Károly herceg a Brit Birodalom lovagjává avatta.

A turné tavaly ért véget azzal a koncertsorozattal, amelyet először tartottak meg a 2021-ben elhunyt dobos, Charlie Watts nélkül.

Bár Mick Jagger még mindig erős, 2019-ben mégis szívműtéten esett át. A jógán, gyógynövényleveken, gyümölcsökön és vitaminokon alapuló étrend segített neki megőrizni karcsú alakját és fittségét.

A Rolling Stones egyformán híres lett a színpadon és a színpadon kívüli kalandjairól, amelyeket a drogfogyasztás és a viharos szexuális élet váltott ki. A brit művész 2014 óta él párkapcsolatban Melanie Hamrick amerikai koreográfussal és táncossal, aki 2016 júliusában jelentette be, hogy terhes. A híres rocker ekkor lett nyolcadszorra is apa. Négy korábbi kapcsolatából már hét gyermeke született –  írja a hotnews.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés