ACNEWS

Mikike röhögcsélve válik Peller Annától

„Megirigyelte a húgát” – írta egy kommentelő. Újabb Peller-lány erősíti a szinglik táborát.

Hirdetés
Ad image

„Megirigyelte a húgát” – írta egy kommentelő. Újabb Peller-lány erősíti a szinglik táborát.

Valami lehet a levegőben, mert alig telik el úgy hét, hogy valamelyik ismert pár ne jelentené be, hogy elválnak, szakítanak, megcsalták, soha többé nem akarják látni egymást. Persze mindezt a közösségi oldalukon árulják el, és hozzáteszik, hogy egyéb részleteket nem hajlandóak közölni senkivel. Nem is olyan régen, még Peller Mariann sokkolt mindenkit, amikor megosztotta a nagyérdeművel, hogy elválik a gyermekei apjától. Most a testvére Anna is követte a példát, aki feltűnően jókedvű férjével (?) egy videóban közölte, hogy a szerelemük, átalakult egyfajta testvéri szeretetté.

„Szeretnénk kijelenteni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket. Az elmúlt két évben próbáltunk ezen a dolgon túl lendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk. Oda jutottunk, hogy soha nem akarjuk egymást elveszíteni, ezért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit most tehetünk” – fejtették ki gondolataikat, miközben kínosan nevetgéltek, röhögcséltek, majd kitértek a közös gyerekek sorsára is.

„A gyereket is együtt fogjuk nevelni, járunk együtt nyaralni majd, egymás szülinapját szervezzük, jóban vagyunk, szeretjük egymást, de már nem úgy… Reméljük a legjobbakat. Elválunk, de minden rendben van, ennyit üzenünk.”

A „szörnyű hír” természetesen a rajongókat is alaposan kiakasztotta, sokan nem értették, ilyet mégis hogy lehet tenni. De volt aki mélységesen egyet értett Peller Annával.

„Végre! A szépséges Anna hogy tudott együtt lenni egy nem hozzáillő férfival, aki ilyen külsővel rendelkezik, beszédhibás, a röhögése elviselhetetlen ?! Ennyi évet letölteni?” – írta az egyik kommentelő, míg a másiknak rögtön Mariann esete jutott eszébe.

„Évek óta gondjuk volt, aztán hirdették mennyire boldogok… szép. Irigyelte a húgát.”

Volt olyan hozzászóló is, aki még jobban utána nyomozott a dolognak, és egy durva elméletet gyártott a férfi-női szerepekről.

„Egy élmény egy ilyen nővel lenni, de az hogy egy férfi marad otthon a gyerekével és a nő tovább dolgozik… A nő emiatt depressziós lesz meg még lehetne tovább bővíteni a dolgokat. Na ez már komoly kulisszatitok.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés