ACNEWS

Milliárdokat nyert a lottón, beperelte a pénzéhes családja

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A boldog lottónyertes mindenkinek ígért fűt-fát, aztán senkinek nem adott egy fityinget sem az 500 millió dolláros díjából.
Hirdetés
Ad image

Több mint egy éve nem élheti a gondtalan dollármilliomosok életét az amerikai lottónyertes. Ugyanis családja beperelte, mert ígérete ellenére sem adott nekik pénzt a pénzből. A szerencsés férfi tavaly januárban nyerte meg a Mega Million 177 milliárd forintnyi fődíját. A nyertes hirtelen felbuzdulásában azt ígérte a családtagjainak, hogy nyit számukra egy nagy összegű megtakarítási számlát, valamint finanszírozza édesapja egészségügyi ellátását – írta instylemen.hu. Igaz, arra kérte a lánya anyját, még a rokonok előtt is tartsa titokban a nyereményről szóló információt. Legalábbis addig, amíg a gyerekük be nem tölti a tizennyolcadik évét. Persze a nő rögtön kikotyogta, ezért a férfi beperelte a nőt. Csakhogy a családtagok is bírósághoz fordultak, mert a férfi nem tartott be semmit hangzatos ígéreteiből.

Édesapja az amerikai sajtóban szembesítette őt ezekkel a tényekkel. Azzal vádolta a fiát, hogy miután gazdag lett, már nem ugyanaz az ember, akit eddig ismert. Erre persze a fia feldühödött, seggfejnek és diktátornak nevezte őt, azóta pedig nem is beszéltek. A nyertes úgy véli, csak abban hibázott, hogy nem íratott alá apjával is titoktartási nyilatkozatot, amikor beszámolt a nyereményről. Exéről, gyermeke anyjáról pedig azt mondja, csak azért akarta rákenni közös lányuk elrablásának kísérletét, mert nem volt hajlandó finanszírozni a nő és új párjának nyaralását.

A nyertes gyakran bizonyul önzőnek, de az sem ritka, hogy azonnal megjelennek körülötte a régi és új legjobb barátok, ismerősök. Van persze pozitív példa is a lap szerint. A múlt hónapban hasonlóan jelentős összeget nyert Portlandben egy laoszi bevándorló, aki még egy barátját is meglepte egy hatalmas összeggel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés