ACNEWS

Milliomos lett Mészáros Lili, megírta a saját tündérmeséjét

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Kinyílt a modellvilág kapuja az álomszép lány előtt, miután megnyerte a Next Top Model Hungary 10 millió forintos fődíjat.
Hirdetés
Ad image

Siker, pénz, csillogás… ez vár most az immár milliomossá vált Mészáros Lilire. Aki vasárnap este megnyerte a Next Top Model Hungary döntőjét. Lili élete most tényleg olyan, mint egy tündérmese. A három hónapig tartó verseny közben egy ország kedvencévé vált, majd a győzelem után kinyílt számára a világ. Hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződését is bezsebelte.

Az első helyért Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi versenyzett. A Merő Péter által tervezet ruhákban többször is kifutóra léptek, valamint Tombor Zoltán kamerája előtt is bizonyítaniuk kellett. Miután a zsűri Hawát és Vivient kiejtette, Czibolya Niki és Mészáros Lili maradt versenyben.

„Úgy emlékszem, hogy utolsó este, a döntő előtti napon együtt beültünk a jazzuziba. És ott volt egy nagyon hosszú beszélgetésünk mindannyiunkról. Ez nekem így nagyon megmaradt, fontos része volt a versenynek” – idézte a a Next Top Model Hungary győztesének szavait az Origo.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés