ACNEWS

Milliomos lett vasárnap VV Kriszti, ő nyerte meg a 36 milliót

A szőke lány mindent vitt: sikert, pénzt, csillogást…

Hirdetés
Ad image

A szőke lány mindent vitt: sikert, pénzt, csillogást…

Hárman harcoltak a Való Világ 11. évadának vasárnap esti döntőjében a főnyereményért: Melina, Kriszti és Rico. A verseny felénél lezárták a szavazást, kiderült, Rico kapta a legkevesebb voksot. Meline és Kriszti folytathatta a versenyt, azonban csak egy maradhatott a végére, aki mindent vitt.

Majd következett a legizgalmasabb pillanat, kihirdették a VV 11 győztesét. Aki a nézők szavazatainak 60 százalékával VV Kriszti lett. Ha a szőke lány élete a villában izgalmas volt, akkor a java még csak most következik.

Hogy mi lesz a pénz sorsa? A szőke pincérlány korábban ezt mondta erről: „…amire költeném, az a saját magamba fektetett energia és azok a tanulások, amikből az életemnek a hátralévő részében meg fogok tudni élni… És olyan feladatokat végezni, ami engem éltet, amit én szeretek csinálni, és amit szeretek az embereknek átadni… Szóval mindenki jól jár, az egész világ.”

Előtte még VV Krisztinek gyorsan meg kell tanulnia a nyilvánosságot, a népszerűséget és a pénzt kezelnie. Hogy hirtelen sok új, legjobb barátja lesz. Hogy a milliókat nem ingyen adják az RTL-nél, állandó interjúkra, rendezvényekre kell mennie. Hogy mindenhol felismerik, összesúgnak a háta mögött, amit jól kell kezelnie. Hogy nem az volt a való világ, amit kirakatban élt, hanem idekint kell helytállnia, embernek maradnia.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés