ACNEWS

Milliószor látta, mégsem unja meg – A kis hableányért rajong Kajdi Csaba

A modellügynökség vezetője imádja Ariel történetét. Párját, Dávidot olykor a mesebeli hercegnek, Ericnek szólítja.

 

Hirdetés
Ad image

A modellügynökség vezetője imádja Ariel történetét. Párját, Dávidot olykor a mesebeli hercegnek, Ericnek szólítja.

 

Sokan nem is gondolnák Kajdi Csabáról, de a közösségi oldalak megmondó embere kifejezetten kedveli a rajzfilmeket. Igaz nem a mai darabokat, sokkal inkább a régi klasszikusokat.

„A laptopom tele van ragasztgatva a rajzfilmek matricáival. Az a helyzet, hogy amikor vásárláskor osztogatják ezeket, sajnálom kidobni. Úgy vagyok vele, hogy ezzel valaki dolgozott, ezt már legyártották, fel kell használni valamire. Így került a laptopomra a Némó, az Oroszlánkirály, a Jégvarázs és a L’ecsó egy-egy szereplőjének matricája is” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Kajdi Csaba, akinek kedvenc rajzfilmje nem más, mint A kis hableány.

„Függője vagyok ennek a mesének! Bármikor, bármelyik részletét fel tudom idézni vagy énekelni belőle. A legjobb barátnőm és a húga is imádta ezt a mesét. Olyannyira, hogy az utóbbi a fiát Eric hercegről nevezte el” – mondta RádiósCyla, akivel szintén előfordult már, hogy párját a sármos rajzfilmfigura nevén szólította. „Dávid nem is igazán érti, mi ez a nagy rajongás A kis hableány iránt. Pedig szoktam neki belőle idézni. Van, hogy előadom neki Ursula monológját: „Nézz rám mi lett belőlem? Gyakorlatilag egy hasznavehetetlen semmi”. Ursula volt a kedvenc karakterem, Schubert Éva zseniálisan szinkronizálta! Van, hogy otthon újra és újra megnézem ezt a rajzfilmet és megpróbálom Ursula hangját utánozni. Olyankor azt hajtogatom Dávidnak, hogy „Eric, azonnal gyere vissza!”, ahogy Ursula mondta a hercegnek. Persze, neki fogalma sincs az egész meséről, de én remekül elszórakoztatom magam, amíg a karaktereket utánzom” – mondta a Sláger Reggelben Kajdi Csaba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés