ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Minden barátját megmérgezte a kirúgott rendőrfőnök

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Hirdetés
Ad image

Letartóztatták azt a 35 éves, állapotos sorozatgyilkos nőt, aki húsz barátját és ismerősét mérgezte meg. Mindannyian kölcsönt adtak neki. 

A négyhónapos terhes nő a barátjával a thaiföldi Ratchaburi tartományba utazott. Részt vett egy buddhista szertartáson, majd a szintén vele lévő két nő közül egyik a folyóparton összeomlott és meghalt. A 32 éves áldozatnál eredetileg szívrohamot állapítottak meg. A másik nő csak hányt.

A halott szülei azonban kételkedtek, és felboncolták a holttestet. És valóban, cianidot (a hidrogén-cianid egy erősen mérgező sóját) lehetett kimutatni a szervezetében. A rendőrség ezután nyomozni kezdett, és végül letartóztatta a 35 éves Sararat Rangsiwuthapornt.  A rendőrök egy méregfiolát találtak nála.

Sararat, aki korábban rendőrfőnök-helyettesként dolgozott, de kirúgták, minden vádat tagad. Csakhogy a nyomozóknak további 20 hasonló halálesetet sikerült felderíteniük, mindannyian a nő barátai vagy ismerősi voltak.

A thai nő két és fél éven át anyagi okokból gyilkolt. Kiderült, hogy a másik kiszemelt áldozata, aki életben maradt, korábban 250 000 bahtot (2,5 millió forintot) adott kölcsön a sorozatgyilkosnak.  

Minden gyilkosságot nehéz lesz utólag bizonyítani, hiszen a halottak többségét elhamvasztottak, de az kiderült, hogy az áldozatok korábban nagyobb összeget kölcsönöztek későbbi gyilkosuknak – bild.de

A sorozatgyilkost jelenleg egy női börtönben tartják fogva.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés