ACNEWS

Mindenki kiakadt az elnök undorító viselkedésén – videó

Fotó: RTVE Noticias
Fotó: RTVE Noticias
A Királyi Spanyol Labdarúgó-szövetség elnökének viselkedése szexuális zaklatásnak minősül.
Hirdetés
Ad image

A spanyol női labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Angliát, és ezzel a döntőbe jutott a sydney-i világbajnokságon. Miközben a sportolók átvették érmeiket, hirtelen mindenki felfigyelt Luis Rubiales viselkedésére. A szövetség elnöke ugyanis megölelte, felemelte, majd akarata ellenére szájon csókolta egyik klasszisukat, a 10-es mezszámú Jennifer Hermosot. A stadionban és a televízió előtt ülő nézőket megdöbbentette a jelenet.

A meccs után egy élő Instagram közvetítésben Hermoso azt mondta: „Nem tetszett, mi? Mit tehetnék?”. Más játékosok az öltözőben ugratták a támadót az incidens miatt, miközben a személyzet egyik férfi tagja megkérdezte, hogy Rubiales „használta-e a nyelvét” – írja a Forbes.

Nem kellett sokáig várni, hogy az esetről készült felvételek a közösségi médiában elterjedjenek. A La Ser rádióállomáson Dani Garrido sportújságíró azt mondta: „Ez helytelen, mert ő a szövetség elnöke, és nem tehet ilyet.”

Az ausztrál újságírók magát Rubialest is megkérdezték az incidensről. „A csók Jennivel? Idióták mindenhol vannak” – mondta a Radio MARCA-nak. – „Ha két embernek van egy jelentéktelen mozdulata, amelyen az egymás iránti baráti szeretetüket fejezik ki, és azt kifogásolják, akkor nem hallgathatunk az idiotizmusra.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés