ACNEWS

Mindent kipakolt Bálint Antóniáról az exe

Színjáték volt Toncsiék kapcsolata a Nyerő párosban fotó: RTL
Színjáték volt Toncsiék kapcsolata a Nyerő párosban fotó: RTL
Hazugság volt Toncsi és Farkas kapcsolata a Nyerő párosban, nem véletlen, hogy elsőként éppen ők estek ki a játékból.
Hirdetés
Ad image

Lehet azt mondani az RTL Nyerő páros című műsorára, hogy gagyi az egész, de egy dologra jó: rögtön kiderül, ha egy kapcsolat gyenge lábakon áll. Bálint Toncsi és Bársony Farkas eljátszotta, hogy ők egy pár, de a szerepük olyan izzadtságszagú volt, hogy a tévé előtt ülve is érezni lehetett.

A reality előtt Toncsi jelentkezett be a maga sztorijával, miszerint Farkas szakított vele, majd, amikor másnap vissza akart térni hozzá, már be sem engedte a lakásba. Azt is elárulta, hogy a játékba viszont újra egy párként mentek. Ezt Farkas most tagadta, állítása szerint sosem békültek ki újra. Az elválást követően megmaradt a baráti viszony, ezért mutatkoztak együtt rendezvényeken.

Bár Bálint Antónia mást mond, Farkas azt állítja: Toncsi kérésére mondott igent a műsorra. Így akarta segíteni őt, hogy visszatérhessen a médiaszereplésekhez, mert látta rajta, mennyire vágyik erre. 

„De egy perce sem költöztünk újra össze. A gyerekeim sem töltöttek egy percet sem abban a lakásban, ahol Toncsival és a lányával éltünk, és nem is állt már szándékomban, szándékunkban” – idézte a Femina a férfi Story magazinnak adott nyilatkozatát. Farkas állítja, mára minden kapcsolatot megszakított Toncsival.

„Ugyanakkor a műsor csak megerősített benne, hogy jó döntést hoztam. Kiderült, hosszú távon valóban nem lenne működőképes a kapcsolatunk. Nem kell szégyellni kimondani, hogy nálunk a kémián, a vonzalmon túl nem sok minden működött” – mondta Farkas.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés