ACNEWS

Minek 300 ezer óvszer, ha anti-szex ágyakat kapnak az olimpikonok

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A szerelem városának is szokták hívni azt a falut, ahol az olimpikonok megszállnak a játékok alatt. A szexre vágyó sportolóknak most nehéz dolguk lesz.
Hirdetés
Ad image

Az olimpiai falu mindig is egy különleges találkozási zóna volt. Fiatal, fizikai formájuk csúcsán lévő sportolók vannak összezárva egy szűk térben. A feszültségtől és a határtalan örömtől a mélységes csalódásig terjedő érzelmek vibráló légkört teremtenek.

Jól dokumentált tény, hogy a világ minden tájáról érkező sportolók között a dolgok felforrósodhatnak. Nem véletlen, hogy az idei párizsi olimpiai játékok résztvevői között 300 000 ingyenes óvszert osztanak ki. Igen ám, de hiába a rengeteg óvszer, ha nincs hol használni. Az ágyak stabilitásával kapcsolatban ugyanis felmerültek némi aggályok.

Az olimpiai falu fekvőhelyei kartonból készülnek, hasonlóan a három évvel ezelőtti tokiói nyári játékok ágyaihoz. Az oka egész egyszerűen a fenntarthatóság. A japán Airweaves cég szállítja a szervezőknek a 90 centiméteres, keskeny ágyakat – írja a heute.at.

A 100 százalékban újrahasznosítható karton máris megkongatta a vészharangokat, hiszen ezek az ágyak sok izompacsirtának „antiszex ágyak”, amik könnyen összedőlhetnek, ha komolyabb igénybevétel történik.

Tokióban debütált, de ott tilos volt a személyes érínzkezés a Covid miatt (Shuttesrstock)

Tokióban egyébként az ágyakat – legalábbis hivatalosan – csak tényleges céljukra, a pihenésre használták. A koronavírus idején szigorú érintkezési tilalom volt érvényben a sportolók között a korábban egy évvel elhalasztott játékokon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés