ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Mint a mesében: barlangjában lelte a medve az influenszert – VIDEÓ

A medve nem játék,
A medve nem játék,
Ki evett a tányérkámból? – gondolhatta a medve, amikor szeretett volna elmenni aludni, de egy szerb influenszer volt a barlangjában.
Hirdetés
Ad image

Stefan Janković szerb influenszer két videót is feltöltött az oldalára, amin látható a közeli találkozó a barnamedvével. Az ijesztő fenevadat szemmel láthatóan meglepte, hogy egy embert talált a barlangjában. Az állat csak kíváncsian, némi félelemmel szaglássza Stefant a felvételeken, miközben a barlangon kívülről próbálja felmérni, veszélyes-e a vendége vagy sem. Eközben Stefan inkább kimászik a barlangból és a medve mellé megy. Aki tovább szaglássza emberünket.

A második felvételen Janković már egy fán van, alatta pedig két kíváncsi medve van. Egyikük karmolássza a fát, Stefanra meredve. „Nem fogjátok elhinni mi történt. 24 órája vagyok az erdőben, és megtámadott egy medve. Rám vár, és itt van egy másik is. – mondja az influenszer. Kezdetben nem lehetett tudni, mégis hogyan került Stefan ebbe a helyzetbe. Ahogyan azt sem, hol is készültek a képek.

A frissebb videókon azonban látszik, hogy valószínűleg egy medveotthonban, vagy hasonló intézményben készültek a felvételek. Egy alig egynapos felvételen látható, ahogyan a medvék megpróbálnak bemászni Stefan sátrába. A felvétel hátterében pedig egy kerítés van, ráadásul az influenszer eteti is a ragadozókat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés