ACNEWS

Átadták a Miss World Hungary dobogósainak nyereményeit

A díjazottak nagyon boldogok voltak.
A díjazottak nagyon boldogok voltak.
A Miss World nemzeti fordulójának királynője és két udvarhölgye ünnepélyes keretek között vehették át nyereményüket.
Hirdetés
Ad image

Júniusban néhány év kényszerű kihagyás után teljesen megújult, vadonatúj díszlettel és számos új érdekeséggel tért vissza a közmédia képernyőjére a Magyarország Szépe. A világ legismertebb szépségversenyét, a Miss World magyarországi nemzeti fordulóját, a Miss World Hungaryt a Duna műsorán követhették a nézők.

Zentai Péter a Nador Hotel Group tulajdonosa,a Miss World Hungary stratégiai partnere, valamint Rogán Cecília, a Magyarország Szépe licenctulajdonosa, versenyigazgató

A verseny újabb fontos állomáshoz érkezett. Június 28-án átadták a nyereményeket a Magyarország Szépe verseny győztesének, Hacsi Boglárkának, első udvarhölgyének Szabó Orsolyának, és második udvarhölgyének Novák Zafír Bellának. A 3 dobogós versenyző mellett Hegyi Zsanett a közönségdíjat, míg Hatos Kitti a Miss Charity címet nyerte el még a felkészítő tábor alatt. Ők szintén ajándékot kaptak.

„Csodás élményekkel gazdagodtam a verseny során ez a legfontosabb számomra. A legnagyobb ajándék számomra, hogy indulhatok a világversenyen, ami év végén lesz Indiában. Már nagyon várom” – nyilatkozta a miskolci születésű lány, aki decemberben a nemzetközi mezőnyben is megmérettet. Boglárka a titulus mellett számos értékes tárgynyereményt kapott. Nemzetközi reklámszerződést, luxusnyaralást, és többféle arc- és testkezelésre szóló utalvány, valamint edzőtermi bérlet, ezzel is segítve a világversenyre való felkészülését.

Szabó Orsolya, a királynő első udvarhölgye izgatottan várja, milyen lehetőségek találják meg a döntő után. „Elképesztően felpörögtek az események az élő show után. Napokig csörgött a telefonom, nem győztem fogadni a gratulációkat, és sajtómegkereséseket. Többszáz kedves üzenetet kaptam a közösségi média felületeimen. Mindegyikre igyekeztem külön-külön válaszolni. Kíváncsi vagyok, mit hoz a következő egy év.”

A második udvarhölgy, Novák Zafír Bella arról beszélt a Miss World Hungary nyereményátadó kapcsán, hogy miért érzi különlegesnek ezt a versenyt és mekkora felelősség egy ilyen megmérettetésen a dobogón végezni: „Az, hogy a versenyen korona került a fejemre a dicsőségen túl komoly felelősség is, mivel a következő egy évben reflektorfényben leszünk. Azt hiszem – ezt mindhármunk nevében mondhatom – szeretnénk bebizonyítani, hogy az ismertséget, a királynői- és udvarhölgyi címet jó célokra lehet fordítani, példát lehet mutatni a társadalmi felelősségvállalás terén.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés