ACNEWS

Mit kell tudnia a királyi bugyinak

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
A királyi családban nagyon szigorúak az alsóneműkre vonatkozó szabályok. Az etikett szakértő elmondja a bugyititkokat.
Hirdetés
Ad image

Semmi szexi fehérnemű és csipke melltartó Kate és családtagjai számára! A királyi családnak szigorú divatszabályokat kell betartaniuk, és ez alól a fehérneműk sem kivételek. Az alsónemű kiválasztására is szigorú irányelvek vonatkoznak.

Myka Meier etikett szakértő szerint a királyi családnak tartózkodnia kell a szexi csipke fehérneműk viselésétől. Annak érdekében, hogy egy széllökés vagy egy rossz póz ne fedje fel az intim részeket, a királyi hölgyeknek speciális fehérneművel kell védeniük magukat.

„Az alsónemű és a melltartó magán- és intim ruházatnak számít, és a királyi családtagok számára szóba sem jöhet, hogy intim ruhadarabokat mutogassanak” – mondja az etikett szakértő. Ellis Ranson stylist szerint Katalin hercegnő különösen kedveli a pánt nélküli alakformáló ruhákat, amelyek előnye, hogy varrás nélküliek, és nem mutatnak semmi körvonalat.

Szigorú szabályok vonatkoznak a Vilmos hercegre is. Még a királyi család férfi tagjai sem választhatnak szabadon fehérneműt. Kerülniük kell az élénk színű vagy motívumokkal díszített modelleket, és inkább a diszkrétebb fehérneműket kell választaniuk- írja a krone at.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés