ACNEWS

Molnár Andi elárulta: Ezért válik a férjétől

Sem a karanténidőszak, sem a párterapeuta nem tudott segíteni, öt év után válik el párjától a gyönyörű táncosnő.

 

Hirdetés
Ad image

Sem a karanténidőszak, sem a párterapeuta nem tudott segíteni, öt év után válik el párjától a gyönyörű táncosnő.

 

A Dancing with the Stars zsűrije elmondta, minden követ megmozgattak, hogy menteni tudják az egykor bimbózó szerelmüket, de sajnos hiába. Andi már el is költözött az egykor szerelmi fészeknek hívott közös otthonukból. Csak idő kérdése, hogy hivatalosan is külön utakon járjanak majd.

„Sokat harcoltunk egymással, egymásért, de a sebek helyén több maradt a heg, ami újra és újra felszakadt. Azt hiszem, másra számítottunk mindketten” – mondta Molnár Andi a Best magazinnak, aki eleinte vonzónak találta, hogy ennyire különbözőek egymáshoz képest, így kiegészítik egymást.

„Más mindkettőnk habitusa, különböző fordulatszámon pörögtünk.”

Egy idő után azonban ezek a különbségek a felszínre kerültek…

„Én konfliktuskerülő típus vagyok, nyugalomra, megegyezésre törekszem, és sokszor talán éppen ezért nem szóltam időben. Hallgattam. Zsolt inkább beleállt a konfliktusokba” – mesélte a gyönyörű táncosnő.

Kapcsolatukban voltak mélypontok, amikor párterapeuta segítségét kellett kérniük, ami egy ideig-óráig nagy segítséget jelentett a számukra, mert tisztábban látták a másik személyiségét. A karanténidőszak is segítségükre volt, mert több időt tudtak egymással tölteni, csakhogy amint visszatértek a megszokott hétköznapok, romlott közöttük a kapcsolat. Andi úgy érezte, nem kapott figyelmet, az év elején pedig válaszút elé értek.

„Egyszerűen be kellett látnunk, hogy boldogtalanok vagyunk egymással. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást. Tudom, hogy a táncoktatással és a képernyős munkákkal járó hektikus időbeosztás és a pörgős életem nem könnyű a másik félnek, de eleinte maximálisan támogatott ebben. Remélem, sikerül szépen lezárnunk a közös múltunkat, és a legvégén őszinte szívvel tudunk sok sikert kívánni egymásnak az új életünkhöz, ami már más-más utakon vezet.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés