ACNEWS

Molnár Anikó kiakadt – „Nem igaz, hogy elszegényedtem!”

Amióta kitett néhány eladásra kínált értékesebb holmit az interneten, mindenki Anikó zsebeiben turkál. Az AcNews megkereste az egykori Nagy Ő-t, aki tiszta vizet öntött a pohárba.

Hirdetés
Ad image

Amióta kitett néhány eladásra kínált értékesebb holmit az interneten, mindenki Anikó zsebeiben turkál. Az AcNews megkereste az egykori Nagy Ő-t, aki tiszta vizet öntött a pohárba.

A kommentelők most sem kímélték Molnár Anikót, aki nemrég márkás kiegészítői árusításába kezdett a közösségi oldalán. Ezek után csak úgy ömlöttek a hozzászólások, a komment cunamit természetesen a rosszmájú megjegyzések tették ki, amik mind arra vonatkoztak, hogy biztos rossz anyagi helyzetbe került a médiaszemélyiség, és azért kívánja pénzzé tenni öveit, táskáit. Az AcNews megkereste Molnár Anikót, aki őszintén elmondta, hogy mi áll a gardróbürítés mögött, még mielőtt az emberek, olyan dolgokat képzelnek mögé, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.

„Onnan jött az ötlet, hogy egyszerűen megfulladok a holmijaimban. Van egy gardróbszobám és nem férek be. Ezeknek a ruháknak a 75%-át nem hordom – kezdte az AcNewsnak Anikó, aki azt mondta, hogy egyszerűen fölöslegesen halmozzuk a ruhákat, és igenis szanálni kell időről időre őket. – A barátnőm már évek óta nyüstöl, hogy szelektáljuk már ki azokat a dolgokat, amiket nem hordok. Most hétvégén nálam volt ez a barátnőm, és mondta, hogy nincs apelláta, itt már tényleg nem lehet elférni, csináljuk meg most a régóta beszélt nagy szelektálást.”

Anikó ezután arra is kitért, hogy nem is olvassa a kommenteket, mert csak felidegesíti magát rajtuk.

„Nem foglalkozom a kommentekkel, egy cikket küldött át egy ismerősöm, se a lapot, se a szerzőt nem tudom megnevezni, de arról szólt, hogy én már annyira le vagyok égve, hogy a ruháimat árulom. Pedig egyáltalán nem erről van szó, hanem egyszerűen nem használom ezeket a holmikat, például van egy Michael Kors övem, amit felraktam, mert egyetlen egy alkalommal sem viseltem, holott megvettem vagy 8 éve” – mondta Anikó, akit nagyon felháborít, hogy azért, mert a felesleges, jó minőségű márkás dolgaitól kedvező áron meg akar válni, egyből arra gondol az internet népe, hogy nincs pénze.

„Ráadásul folyamatosan ajándékozom a dolgaimat, a barátnőmnek is adtam márkás táskákat, aki segített a szelektálásban, mert itt tényleg arról van szó, hogy túl sok mindent halmoztam fel, így ami megtetszett neki, azt odaadtam” – mondta Anikó, akitől ezek után megkérdeztük, hogy megfordult-e a fejében, hogy jótékonysági célra odaadja másnak ezeket az évek óta nem hordott értékes holmikat.

„Nyilván ezek nekem is pénzbe kerültek, az értékesebb darabokat árulom, a legdrágább holmim, egy 2000 dolláros limitált szériás Cartier szemüveg, de egyszerűen nem hordom, azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy egy ennyire értékes dolgot csak úgy, nem adok oda bárkinek. Ráadásul ezt a pénzt valami hasznosabbra is tudnám költeni” – mondta Anikó, aki nem érti mi lehet a kommentelők fejében, de úgy gondolja ezt nem is neki kell megfejtenie, ezért sem olvassa a rosszindulatú megjegyzéseket.

„Ha éheznék és azért árulnám, akkor se szólhatna bele senki. De erről szó sincs. Nem akarok lesüllyedni arra szintre, hogy olvassam, vagy reagáljak irigy emberek megjegyzéseire” – tisztázta a szituációt Anikó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés