ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Molnár Anikót istennőként imádják a férfiak

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Számtalan férfi rabszolgaként teljesítené Anikó minden kívánságát, akitől távol áll, hogy belemenjen az ilyen játékokba.
Hirdetés
Ad image

Egy csapásra megszűntek Molnár Anikó anyagi gondjai, mióta a pikáns képeit feltöltötte az OnlyFans oldalaira. A felnőtt korhatáros vállalkozás azonnal dübörögni kezdett, Anikó tíz nap alatt bekerült a világszerte legelőkelőbbnek számító tartalomgyártók 1.1 százalékába. A Pomázon élő Molnár Anikót még a Való Világból ismerhették meg a nézők. Később Bochkor Gáborral való kapcsolatától, majd a szakításuktól lett híres. Aztán Anikó kegyeiért a Nagy Ő című műsorban versenyeztek a szerelemre éhes férfiak. És most itt van az OnlyFans.

Sokan a sarokban térdepelnének

Az egykori Nagy Ő Sebestyén Balázséknak mesélt élő adásban arról, milyen extrém kívánságokkal, vágyakkal találják meg a gyönyörre áhítozó, férfiak. Mint mondta, sokan találják meg olyanok, akik szeretnek alárendelt szerepben lenni. Ők azt élveznék a legjobban, ha Anikó úrnő parancsára a sarokban kellene térdelniük órákon keresztül – írta a ripost.hu.

„Rengeteg szolgám lehetne, az a mániájuk! Úrnőm, parancsolj nekem, megcsinálok bármit” – írják üzenetben. – „Most épp lakásfelújításban vagyok, ha nem akarnék fizetni a munkásoknak, akkor naponta más és más ember jönne ide az OnlyFans-ről, aki kifesti a lakást vagy falat vakol, ha megparancsolom neki – mesélte Anikó Balázséknak.

Élvezik, ha szolgák lehetnek

Anikó rögtön kijelentette, hogy ezek az emberek nem várnak szexet tőle. Ők csak azt élvezik, ha szolgaként bánnak velük.

„Ha azt mondanám nekik: térdelj le a sarokba, és térdelj ott huszonnégy órát, akkor ő huszonnégy órát ott térdelne! Vagy ha azt parancsolnám, hogy térdeljen le és tegyük fel, elmennék nyaralni egy hétre, akkor egy hét múlva ugyanúgy ott térdelne, vagy guggolna az illető. Szóval nagyon érdekes kérések vannak, kinek mi jön be” – magyarázta Anikó, akinek esze ágában sincs igent mondania az extrém kérésekre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!