ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Molnár Gusztáv még nem érzi, hogy meggyógyult volna

Molnár Gusztávot fél év után látogatta meg a családja / Fotó: Youtube
Molnár Gusztávot fél év után látogatta meg a családja / Fotó: Youtube
Hirdetés
Ad image

Fél év után először látogatta meg a családja az elvonón a Drága örökösök sztárját.

Még telefonon sem beszélhetett november óta senkivel sem Molnár Gusztáv, akiről tavaly egyre aggasztóbb hírek érkeztek. Már a felesége is elhagyta az alkoholizmusa miatt, de a Drága örökösök színésze végül összeszedte minden erejét: elvonóra ment annak érdekében, hogy mihamarabb kigyógyuljon a szenvedélybetegségéből.

Az elmúlt fél évben nem tarthatta senkivel sem a kapcsolatot, viszont most már végre meglátogathatta a családja.

A színész húga, Csilla a Blikknek elmondta, milyen nehéz hónapok állnak bátjya mögött.

„Alig hittem a fülemnek, amikor Guszti könnyekkel a szemében arról beszélt, hogy azt hitte, elfordultam tőle. Nem tudta, hogy jöttünk volna már korábban is, ahogy a mostani látogatásról sem tudott semmit. Elmesélte, hogy a karácsony pokoli nehéz volt neki ott bent, egyedül, ráadásul amikor már lehetett volna látogatni, csak nézte szomorúan a többieket, akikhez sorra érkeztek a családtagok” – mesélte Csilla.

Azonban úgy tűnik, a nehéz hónapok megtették a hatását, és a színész sokkal jobban van.

„Rengeteg időt töltenek a szabadban, dolgoznak, házimunkát végeznek, mindig csinálnak valamit, és ez látszik is Gusztin. Ma már nagyon jól látja, hol és miben hibázott, és sok mindent tanult fél év alatt. Nagyon örülök neki, hogy vannak tervei, elsősorban a színészkedés, hiszen az az élete. De sokat beszélt a kisfiáról is, aki rettentően hiányzik neki, és akivel szeretne boldog apa-fia kapcsolatban élni. Azt szeretné, ha a kisfia büszke lenne az édesapjára.”

Csilla magáról a terápiáról nem árulhatott el semmit, de az kiderült, mikor hagyhatja el Gusztáv az elvonót.

„Korábban úgy tudtam, egy évig mindenképpen bent kell maradnia, de most kiderült, hogy addig marad, amíg úgy érzi, még nem gyógyult meg, és továbbra is szüksége van a terápiára. Amikor majd kijön, akkor is támogatják majd a többiek, akik már kigyógyultak a szenvedélybetegségükből” – súgta meg Csilla.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés