ACNEWS

Szülés után: ismerje meg a Mommy Makeovert

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
A szülést követően általában hosszas regenerációs folyamatokkal néznek szembe a hölgyek, sokan pedig plasztikai beavatkozáshoz folyamodnak az eredeti állapot visszaállítására. Ez azonban nem az egyetlen módja a szülési előtti stádium helyreállítására.
Hirdetés
Ad image

A nők életének egyik legcsodálatosabb eseménye a babavárás. Az árnyoldalával viszont nem szívesen néznek szembe: a várandósság alatt felhalmozott zsírtartalékokkal, a megereszkedett bőrrel, a striákkal vagy éppen a szétnyílt hasizommal. A szülést követően általában hosszas regenerációs folyamatokkal kell szembenéznie a hölgyeknek. Ezek eredménye egyes esetekben köszönőviszonyban sincs a várandósság előtti állapottal. Ekkor sokakban felmerül a kérdés, hogy vagy elfogadja magát új „állapotában” vagy plasztikai beavatkozásokhoz fordul.

Az EverDerm Laser & Beauty Clinic Mommy Makeover programja – Magyarországon elsőként – nem plasztikai beavatkozásokat tartalmaz, hanem non-invazív, tehát tű és szike használata nélküli eljárásokat kombinál. A kezelések során a legmodernebb technológiákat – amelyek mind klinikai kutatásokkal alátámasztottak – alkalmazzák, többek között a rádiófrekvenciát és az ultrahang erejét. A Mommy Makeover kezelési terv személyre szabott, egyedi igények alapján állítható össze, főként öt kezelést kombinálva.

A vagina a szülés után nagy változáson eshet át. Idővel ugyan visszaállhat az eredeti állapot is, de sajnos nem minden esetben. A szövetek ugyanis az idő elteltével veszítenek regenerálódási képességükből. Azoknál az anyáknál, akik hüvelyi úton hozták világra gyermeküket, a szülés körülményei – mint a baba mérete és helyzete – befolyásolják, hogy milyen sérülések keletkeznek a hüvely belső falán vagy a gátmetszés területén. Ezek a sérülések hegekkel gyógyulnak, ami akár fájdalmas szexuális együttlétet is okozhat.

A szülés után sok nő számol be hüvelyszárazságról, ami kellemetlen, sőt fájdalmas tünetekkel is járhat. A BTL Exilis Ultra Femme 360 eljárás teljes hüvelyfiatalító kezelést biztosít, beleértve a szeméremajkak, tehát a külső terület kezelését és a hüvelyfeszesítést, lézer nélkül, non-invazív módon. Ezen felül a BTL Emsella kezelés erősíti a medencefenék izmait. Akárcsak a Kegel gyakorlat, kiemelt szerepet játszik az intim kellemetlenségek kiküszöbölésében és az intim egészség megőrzésében. Szülés után segít a regenerációban, megoldást nyújt a szexuális diszfunkciókra, az inkontinenciára és visszaállítja a húgyhólyag feletti kontrollt, de akár természetes szülésre készülve erősíthető általa a gátizomzat is.

Fotó: EverDerm

Az EverDerm Klinkán is elérhető forradalmi technológiát alkalmazó Emsculpt NEO egyedülálló módon, egy kezelésben tünteti el a makacs zsírpárnákat és építi az izmokat, amely a szülés utáni regenerációban hatalmas segítség. De a szétnyílt hasizomzat is eredményesen kezelhető általa. A várandósság alatt a test hétről-hétre sokat változik, veszít feszességéből és a narancsbőr kialakulásának esélye is nő. Éppen ezért része a Mommy Makeover Programnak a BTL Exilis feszesítő és a BTL Emtone cellulitkezelő eljárás is. Szerencsére már léteznek hatékony, műtét nélküli megoldások a szülés utáni regeneráció támogatására, melyekkel rövidíthető a folyamat. (x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés