ACNEWS

Montenegróban a nem beoltottak csak negatív teszttel vehetnek majd részt a rendezvényeken

Montenegró nem szándékozik megbüntetni azokat, akik nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen, viszont a tervek szerint a nem beoltottak a jövőben csak negatív teszttel vagy a betegségből történő felgyógyulást igazoló dokumentum felmutatásával vehetnek majd részt a különböző rendezvényeken - közölte a montenegrói egészségügyi minisztérium.

Hirdetés
Ad image

Montenegró nem szándékozik megbüntetni azokat, akik nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen, viszont a tervek szerint a nem beoltottak a jövőben csak negatív teszttel vagy a betegségből történő felgyógyulást igazoló dokumentum felmutatásával vehetnek majd részt a különböző rendezvényeken – közölte a montenegrói egészségügyi minisztérium.

A tárca kedd esti közleményében az is olvasható, hogy egyelőre nem szüntetik meg a járványhelyzetet az országban, és továbbra is kötelező lesz a maszkviselés és a távolságtartás.

A regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában szerdára 132-vel 715 147-re, Koszovóban 12-vel 107 122-re, Észak-Macedóniában 29-cel 155 569-re, Montenegróban 24-gyel 99 988-ra, Bosznia-Hercegovinában pedig 29-cel 204 314-re növekedett.

A járvány halálos áldozatainak száma az utóbbi 24 órában Szerbiában hattal 6976-ra, Bosznia-Hercegovinában pedig öttel 9379-re emelkedett. Koszovóban, Észak-Macedóniában és Montenegróban nem volt halálos áldozata a kórnak, így a halottak száma 2254, 5472, illetve 1608 maradt. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés