ACNEWS

A legnagyobb zenei eseményt is elérte a terror

Fotó: YouTube/Music Feed Brasil
Fotó: YouTube/Music Feed Brasil
A szervezők a döntésük bejelentésekor a világ eseményeinek változékonyságára hivatkoztak, az Izrael és a Hamász között dúló háború kapcsán.
Hirdetés
Ad image

A legnagyobb zenei díjátadó ünnepségre november 5-én került volna sor. Az eseményt élőben közvetítették volna, és a jelöltek között olyan nevek voltak, mint Taylor Swift, Olivia Rodrigo, a Bad Bunny és a Foo Fighters. Taylor Swift kapta az idei legtöbb jelölést, összesen hetet, köztük a legjobb előadónak, a legjobb dalnak és a legjobb videoklipnek járó elismeréssel az Anti-Hero című slágeréért.

A rendezvény szóvivője a közleményben kiemelte, hogy a világ eseményeinek változékonysága miatt döntöttek úgy, hogy nem tartják meg a 2023-as MTV EMA-t. Tekintettel arra a tényre is, hogy a több ezer alkalmazott, stábtag, művész, rajongó és együttműködő partner a világ különböző pontjairól utazik a helyszínre, hogy megvalósulhasson a show – írja a reuters.

„Az MTV European Music Awards a globális zenei élet minden évben megrendezésre kerülő ünnepe. Miközben az izraeli és gázai pusztító eseményeket nézzük, nem érezzük úgy, hogy ez a pillanat alkalmas lenne egy globális ünneplésre. Mivel már több ezer életet vesztettünk, ez a gyász pillanata. Alig várjuk, hogy 2024 novemberében ismét megrendezhessük az MTV EMA-t” – hansúlyozták.

Arról a tényről nem is beszélve, hogy Franciaországban a legmagasabb fokú riadókészültség van érvényben, miután október 13-án egy tanítónőt gyilkoltak meg egy iszlamista támadásban. Szerdán pedig nyolc francia repülőtéren volt biztonsági riasztás, és több repülőteret evakuáltak az ellenőrzések miatt – közölte a DGAC légügyi hatóság.

Az évente megrendezett MTV European Music Awards-ot minden évben más városban tartják. Tavaly a nyugat-németországi Düsseldorfban volt az esemény. Párizs legutóbb 1995-ben adott otthont a rendezvénynek.

(Nyitókép: YouTube/Music Feed Brasil)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés