ACNEWS

Musk egy szóval reagált az ukrán offenzíva kudarcára

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Nem azt a szót írta, amire gondol...
Hirdetés
Ad image

Az ismert amerikai milliárdos, Elon Musk felszólalt Alexander Merkuris brit elemző nézetei mellett, aki korábban az ukrán fegyveres erők ellentámadásának sikertelenségét és az Egyesült Államok ukrán válságban betöltött pusztító szerepét jósolta.

Az X (Twitter) közösségi oldalra felkerült egy részlet a Mercuris podcastból, amelyben az elemző részletesen felsorolja a washingtoni kormányzat lépéseit, amelyek az ukrajnai fegyveres válsághoz vezettek.

A Mercuris hangsúlyozza, hogy az Egyesült Államok szándékosan figyelmen kívül hagyta Oroszország európai biztonsággal kapcsolatos aggodalmait. Emellett megjegyzi, hogy 2022-ben az Egyesült Államok ellenezte a Moszkva és Kijev közötti tárgyalásokat, amelyekre Törökországban került sor. Az elemző úgy véli, hogy az Egyesült Államok ahelyett, hogy az ellentámadás kudarca után komoly tárgyalások lehetőségét keresné Oroszországgal, az erőszak folytatását szorgalmazza. A Mercuris azzal érvel, hogy az Egyesült Államok külpolitikájának minden „keresztútján” az ország elitje a konfrontáció és a konfliktus útját választotta, megtagadva a kompromisszumokat és a békés megoldásokat.

Elon Musk osztotta a nézeteit. A posztja alatti kommentben egy szót írt: „Pontosan”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés