ACNEWS

Mutatjuk, hogy és kikkel tér vissza az Exatlon

Igazi sztárparádé várható a sikerműsorban.

Hirdetés
Ad image

Igazi sztárparádé várható a sikerműsorban.

Az Exatlon beújít a legfrissebb szériájában a műsor tematikáját tekintve. Folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca, azonban most a régi versenyzőkkel, hiszen jön az Exatlon Hungary All Star. Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság lélegzetelállító pályáin, most az eddigi három évad legjobb, legérdekesebb szereplőit válogatták össze egy mindent eldöntő összecsapásra.

A rajongók már tűkön ülve várták, de tegnap este végre robbant a hír, hogy mégis kikkel fog indulni ez a különleges új évad, amely január 3-tól lesz látható a tévéképernyőn.

Vegyesen indulnak útnak karibi-térségbe a bajnokok és kihívók, hiszen az első évadtól kezdve a harmadikig, mindegyikből feltűnik egy ismerős arc. Középen a pirosaknál Kempf Zozo áll, aki saját szériájában az egyik legügyesebb és legnépszerűbb versenyzőnek számított. Már közzé is tette egy napig megtekinthető Instagram-történetében, hogy „Jobb láb a gázon”, mivel hamarosan utaznak ki. A kékeknél Novák Zalánt lehet egyből kiszúrni hosszú hajával, aki Zozóval egy évadban szerepelt, és volt néhány negatív gondolata az ellenfél csapattal kapcsolatban, majd izomszakadás miatt kellett elhagynia a versenyt.

Feltűnnek a korábbi győztesek is, rögtön a 2021-ben versenyző Herczeg-Kis Bálint és Szente Gréti. A második évad női nyertese, Busa Gabi, illetve a legelső szériából Huszti Kata, valamint Esztergályos Patrik. Ott lesz még a kezdésnél a bajnok csapatban Ungvári Miklós, Újvári Izabella, Kocsis Alexandra, Rákóczi Renáta, Szabó Dorottya és Virág András is.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés