ACNEWS

Mutatjuk, ki esett ki a Sztárban Sztár leszekből

Köllő Babett is Tóth Gabi sorsára jut?

Hirdetés
Ad image

Köllő Babett is Tóth Gabi sorsára jut?

Újabb versenyzőnek ért véget a Sztárban Sztár leszek. A TV2 szupershowjából Kárász Dávid távozott. A drámai döntés több szempontból is fontos, egyrészt sokan a fiatal titánt tartották a műsor befutójának, másrészt hamarosan már csak a férfi mestereknek maradnak tanítványai: Tóth Gabi mindhárom felfedezettje kiesett már a versenyből és Dávid távozásával Köllő Babettnek is csak egy előadója maradt.

„Egy éve tűzoltó voltam, és most itt voltam, bejutottam a legjobb 7 ember közé, ha ezt megmondják nekem a műsor előtt, akkor aláírom, hogy ez nekem oké, mert nagyon jó, hogy majdnem a középmezőnyig eljutok. Annyit adott nekem ez a műsor, annyit fejlődtem. Mind zeneileg, énektechnikában, mind a színpadi mozgásban, az, hogy a kamerák előtt profin tudjunk lenni. Komolyan, egy új élet kezdődött el számomra, és szerintem ez az út, ami most nekem elindul, ahhoz nagyon jó alap volt ez a műsor, amit adott” – mondta a műsorban a jóképű énekes.

Jövő héten a bennmaradt versenyzők igen kemény feladatokat fognak kapni; Szakács Szilvi: Taylor Swift, Gábor Márkó: a Bee Gees, Pál-Baláž Karmen: Céline Dion, Venczli Zóra: Ágay Irén, Hadas Alfréd: Dr. Alban és Csiszár István: az AC/DC bőrébe bújik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés