ACNEWS

Mutatjuk, kivel osztja meg az otthonát Vastag Tomi

Igazi kecses fenevad az új társa az énekesnek.

Hirdetés
Ad image

Igazi kecses fenevad az új társa az énekesnek.

Különleges négylábúnak lett a gazdája Vastag Tomi. Az énekes ugyanis egy első ránézésre vadorzó, ám valójában szelíd kutyusnak lett a tulajdonosa.

„Igazából ő egy csehszlovák farkaskutya, ő van a legközelebb a farkasok klánjához. Most már egy jó ideje együtt élünk, együtt töltjük a napjainkat és egy igazán jó csapat vagyunk. Loki egy éves lesz nemsokára” – kezdte a beszélgetést a Blikk TV-n Vastag Tamás, akinek farkaskutyája egy igazán ritka és különleges fajta. Eredetileg egy kísérlet eredménye volt, még 1955-ben, amikor a kárpáti farkast és a német juhászkutyát megpróbálták keresztezni, kevés sikerrel. A farkasvér miatt ugyanis a csehszlovák farkaskutya egy nagyon nehezen kezelhető, öntörvényű és agresszív fajta lett. Ennek ellenére mégis elterjedt annyira, hogy mára már elismeri a Nemzetközi Ebtenyésztő Szervezet is.

„Mivel van egy kutyám is, egy Mudi, ezért azt szoktam mondani, hogy a farkassal érkezem, azért, hogy tudják, nem a kicsivel, hanem a naggyal jövök. Loki egyébként sokkal jámborabb, mint a kicsi, aki ugyan szintén barátságos, de azért szeret terelgetni, hiszen juhászkutya” – mondta.

Lokit IDE kattintva nézheted meg!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés