ACNEWS

Mutatjuk, milyen barátnői voltak Bochkor Gábornak

Továbbra se tudott megállapodni a híres nőcsábász.

Hirdetés
Ad image

Továbbra se tudott megállapodni a híres nőcsábász.

Csajozási szokásairól vallott az ország legnagyobb szívtiprója, Bochkor Gábor. A rádiós-műsorvezető az utóbbi években nem igazán találja a helyét a randipalettán, így nem csoda, hogy volt pár randevúja az utóbbi időszakban.

„Sokféle barátnőm volt: kényeskedő, jó fej, igazi baráttípus, volt, aki jó volt az ágyban, volt, aki kevésbé, és nyilván volt, akinek én is jó voltam és volt, illetve akinek nem… Nem igazán könnyű velem együtt élni, de nem feltétlenül azért, amit gondolnak rólam, hogy mert nagypofájú egomán lennék. (…) Elunom, ha valaki nem érdekes. Befogadó vagyok, szeretek jókat beszélgetni, de ha valaki nem érdekes, ha nem jön felőle impulzus, elvesztem az érdeklődésemet” – vallotta be őszintén a Hotnak, és hozzátette, ki számára az ideális nő.

„Számomra az az érdekes, ha a másik egy olyan erős személyiség, egyéniség, aki újra és újra kíváncsivá tesz. Aki naponta meg tud lepni azzal, amit mond, ahogy a dolgokat látja. Ez vált fontossá, ugyanakkor ezért is nehéz a keresés. Laza kapcsolataim voltak az utóbbi három évben, de nincs komoly barátnőm, pedig lenne rá igényem. Ki szeretne társat?” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés