ACNEWS

Nádai Anikótól a párja vette át a gyereknevelést

Hatalmas áldozatot hozott Hajmásy Péter, hogy Nádai Anikó újra visszatérhessen a képernyőre.

Hirdetés
Ad image

Hatalmas áldozatot hozott Hajmásy Péter, hogy Nádai Anikó újra visszatérhessen a képernyőre.

Mindenki legnagyobb meglepetésére január 26-án Nádai Anikó köszöntötte a nézőket az RTL Reggeli adásában. Saját bevallása szerint szinte egy szemhunyásnyit sem aludt az izgalomtól, mégis fülig érő mosollyal az arcán vezényelte le a műsort.

A 34 éves műsorvezető júliusban adott életet Hajmásy Péterrel közös kisfiúknak, Alexnek, azóta szinte csak az anyaságnak szentelte idejét. Néhány hónap után a ValóVilág 11 évadának indulásakor egy kis időre viszontláthattuk a képernyőn, ám akkor úgy vélte, korai volt még a visszatérése. Több időt és figyelmet szeretett volna gyermekeire fordítani. A Reggelit tavaly, május 30-án vezette utoljára, a nagy kihagyás után viszont kivirulva ült be csütörtökön reggel Járai Máté mellé a műsorvezetői székbe.

Most, hogy Nádai Anikó ismét belevetette magát a munkába, távolléte alatt párja marad otthon a gyerekekkel. A férfi korántsem érzi tehernek a ráháruló feladatot, elmondása alapján az a kötelessége, hogy párját maximálisan támogassa a döntésében.

„Fontos, hogy mindkét félre lehessen számítani. Megváltoztak a prioritásaink, most a gyerekek az elsők, és mivel a legtöbb esetben szerencsére otthonról is el tudom végezni a munkámat, így ez nem jelent gondot. Imádom Patrikot is, és örülök, hogy így többet tudok velük lenni” – fogalmazott Hajmásy Péter, hangsúlyozva, rendkívül élvezi az apaságot.

„Családcentrikus embernek tartom magam, és bár bevallom, sokszor nem könnyű két gyerekkel elbírni, én ezt nagyon élvezem” – árulta el lapunknak a fiatal apuka.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés