ACNEWS

Nagy bajban van Szalai Ádám, megrugdosott egy részeg fiút

 A sztárfocista verekedésbe keveredett Budapesten, a rendőrség nyomoz.

Hirdetés
Ad image

 A sztárfocista verekedésbe keveredett Budapesten, a rendőrség nyomoz.

A botrány azzal kezdődött, hogy négy fiatal egy belvárosi szórakozóhelyen arra kérte Szalai Ádám öccsét, fotózza le őket. Ő erre nem volt hajlandó, az  ebből kirobbant vita egymás sértegetésébe csapott át.

Erre figyelt fel a magyar futballválogatott volt kapitánya, aki dühösen kérte számon a négy idegent, majd egyiküket, a 21 éves Zsombort megrúgta. A fiatalember elismerte, valóban durva szavakat használt a vita során, de ez akkor sem indokolta a brutalitást. Ugyanis állítása szerint amikor az első rúgástól a földre került, korábbi bálványa, példaképe tovább rugdosta őt.

„Valóban az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatalember körbeveszi a testvéremet. Az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami idézhetetlen lenne, de támadásra utalt” – nyilatkozta a focista a Blikknek.

„Jó néhány méternyi távolságból is úgy ítéltem meg, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző fiatalembert.”

Szalai Ádám azt viszont cáfolta, hogy a földönfekvő Zsombort tovább rugdosta. A fiú feljelentést tett. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdaság miatt, ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés