ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hatalmas tomporú sellő borzolja a kedélyeket

Igazi vitatéma lett a telt idomú sellőszobor Fotó: Facebook/ Monopoli Times
Igazi vitatéma lett a telt idomú sellőszobor Fotó: Facebook/ Monopoli Times
Világszerte beszédtémává vált a szokatlan külsejű mitológiai lény.
Hirdetés
Ad image

Nagy port kavart Olaszországban az egyik halászfalu terén elhelyezett sellőszobor. A Monopoliban fölállított műalkotás már azelőtt nevetség és gúny tárgya lett, hogy felavatták volna, miután a közösségi médiában elkezdtek terjedni a szoborról készült fotók – írja az RTL.

A szobrot a helyi Luigi Rosso művészeti iskola diákjai készítették, Rita Levi-Montalcini néhai olasz szenátor és Nobel-díjas művésznő tiszteletére készítette. A hagyományosan karcsú, áramvonalas ábrázolásoktól eltérően az alkotók nagy melleket és kifejezetten hatalmas feneket faragtak a publiai sellőnek.

Tiziana Schiavarelli színésznő szerint a helyi lakosok joggal fejezték ki „értetlenségüket” a szoborral kapcsolatban.

„Úgy néz ki, mint egy sellő, két szilikonmellel és mindenekelőtt egy hatalmas seggel, amit még soha nem láttam sellőn. Legalábbis egyiket sem, amit én ismerek” – idézi a Fox News Schiavarelli Facebook bejegyzését.

A helyiek szerint túl szexi és provokatív a szobor, ám Adolfo Marciano, a Luigi Rosso művészeti iskola igazgatója szerint mindez „tisztelgés a nők nagy többsége előtt, akik gömbölydedek”.

A szobor híre eljutott a tengerentúlra is, még különböző tévés műsorokban is beszédtéma volt a dús keblű és nagy fenekű olasz sellőszobor.

Az RTL cikke szerint Whoopi Goldberg színésznő egyszerűen nevetségesnek nevezte, hogy az emberek képesek egy fiktív élőlényt ábrázoló szobron ennyit vitatkozni, azt azonban elismerte, hogy az olasz sellőnek „segge van”, ami meglehetősen szokatlan a félig ember, félig haltestű mitológiai lények körében.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés