ACNEWS

Nagy Feró: Engem ez nem zavar

Fia faképnél hagyta Nagy Ferót és a bandát Fotó: RTL
Fia faképnél hagyta Nagy Ferót és a bandát Fotó: RTL
Hirdetés
Ad image

Csak a rajongóit sajnálja, akik még mindig értetlenül állnak a koncert lemondása előtt.

Szakmaiatlanságra hivatkozva a Barba Negra lemondta a Beatrice április 28-ai koncertjét. Az esemény még év elején meghirdetésre került, ám a rockbanda időközben felkérést kapott a május elsejei Tabán fesztiválra is, amelyen Nagy Feróék már évek óta állandó fellépőnek számítanak.

A szórakozóhely a honlapjukon tudatta a döntésük okát, amelyben úgy fogalmaznak, „a közönség felé is inkorrekt, hogy három napon belül két rendezvényen is megnézheti az ünneplő zenekart, amiből az egyik ingyenes, a másik fizetős”.

A Beatrice a közösségi oldalán közölte rajongóival a hírt, amelyben kiderült, a napokban több félreértés is történt a zenekar és a klub kommunikációjában, melynek eredményeként a Barba Negra végül törölte a pénteki koncertet.

Nagy Feró lapunknak megkeresésére is kommentálta a történteket.

„Engem ez nem zavar, hogy lemondták, bár mi úgy készültünk, hogy két teljesen különböző koncertet adunk” – kezdte az Acnewsnak a Beatrice frontembere – Mi amúgy sem szoktunk egyforma koncerttel készülni, hiszen az elmúlt 40 év távlatából azért van miből válogatnunk, és általában improvizálok. A Barba Negrában a régi slágereket játszottuk volna, míg Tabánban a mainstream dalainkat adjuk majd elő. A rajongókat nagyon sajnálom, de remélem, megértik a döntést…” – mondta kissé csüggedten a rocker, aki a legendás tavaszi rendezvényre már szinte szívügyeként tekint.

„Tabán nagyon fontos nekem, 20 éve rendszeresen fel szoktunk ott lépni, azt semmiképp nem mondanám le” – jelentette ki határozottan a Kossuth-díjas előadó.

Miután közleményben tudatták a koncert elmaradását, a Barba Negra felköszöntötte a születésnapját ünneplő zenekart, valamint arra buzdította a vélhetően csalódott rajongókat, hogy mindenképp látogassanak el az ingyenes koncertre. Végezetül leszögezték, hogy a megváltott jegyek automatikus visszautalásra kerülnek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés