ACNEWS

Nagyot fut a Playboy címlapján szereplő miniszter asszony

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Hirdetés
Ad image

A lapot a franciák úgy veszik, mint a cukrot.

Mint ahogy lapunk korábban megírta, április elején a francia kormányban közfelháborodás tört ki, miután a nemek egyenjogúságáért felelős miniszter, Marlene Schiappa megjelent a Playboy címlapján.

Kollégái közül rengetegen támadták a politikust, amiért elvállalta a felkérést, az emberek többsége azonban imádta a miniszter asszonyról készült aktfotókat. Az első eladási adatok szerint ugyanis óriási sikert aratott.

A 100 ezer példány a megjelenés napján három óra alatt elfogyott, és 60 ezret most újranyomnak – mondta a Playboy igazgatója, Jean-Christophe Florentin hétfőn Párizsban a France Info hírügynökségnek. Normális esetben egy számból csak körülbelül 30 ezer példányt adnak el – írja az Index a Spiegel cikke alapján.

Bár az olvasók tudták, hogy a miniszterről nem készültek meztelen fotók, mégis szinte megrohamozták az újságos standokat.

Néhány konzervatív politikus szerint nem helyénvaló, hogy egy közéleti szereplő egy ilyen magazinban mutassa meg magát. Marlene Schiappa azonban a nők önrendelkezési jogával indokolta a döntését.

„Védem a nők jogát, hogy azt tegyenek a testükkel, amit akarnak: bárhol, bármikor. Franciaországban a nők szabadok. Akár bosszantja ez az elmaradottakat és képmutatókat, akár nem” –idézi az Index a Twitter bejegyzést.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés