ACNEWS

Négyéves ikerpár fulladt meg egy fadobozban

Fotó: GoFundMe/Képernyőfotó
Fotó: GoFundMe/Képernyőfotó
A szülők nem tudták, hogy a láda, miután becsukódik, lég- és hangszigetelt lesz.
Hirdetés
Ad image

A floridai Aurora és Kellan Starrt édesapjuk fektette este ágyba. A gyerekek másnap korán reggel felkeltek játszani, majd a cédrusfából készült játékládájukban, néhány plüssállat mellett mindketten elaludtak – örökre.

Édesanyjuk azt mondta, hogy: „álmukban valamelyikük megmozdulhatott, és ez okozhatta, hogy a régi faláda fedele becsukódott. Pár órán belül lassan elfogyott az oxigénjük, és elhunytak. Még csak nem is tudták, hogy mi történik.” Arról is beszámolt, nem tudott róla, hogy a játékokat tároló doboz, miután becsukódott, lég- és hangszigetelt lesz.

Az ikrek édesapja már reggel pánikba esett, amikor fel akarta kelteni a gyerekeket, de nem találta őket a szobájukban. Az ikreket akkor nyilvánították halottnak, amikor rájuk találtak a faládában és nem adtak semmilyen életjelet. A jacksonville-i rendőrség szerint a 4 éves gyermekek esetében nem voltak traumára utaló jelek – írja a crimeonline.com.

A gyerekek édesanyja elmondta, hogy egy hónapja nyitotta ki a fadobozt, amikor átrendezte az ikrek szobáját. „Könyörögtek, hogy nyissam ki, hogy játszhassanak a benne lévő plüssállatokkal. Mindig ügyeltem arra, hogy a reteszre kössek valamit, hogy a gyerekek ne tudják egymást bezárni, de – mint kiderült – sajnos ez sem akadályozta meg, hogy légmentesen zárva legyen”.

A jacksonville-i rendőrség minden érintett személyt kihallgatott. Vádat nem emeltek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés