ACNEWS

Nem cicózott a somogyi paraszt, így kérte meg szerelme kezét – videó

Ferenc eredeti lánykérésére a meseszép Anna rögtön igent mondott/Fotó és videó: simiagrovideo
Ferenc eredeti lánykérésére a meseszép Anna rögtön igent mondott/Fotó és videó: simiagrovideo
Ilyen az, amikor a szántóföldön a vadromantika teret kap: soha nem felejti el Annamari, ahogy a szerelme, Vati Ferenc megkérte a kezét.
Hirdetés
Ad image

A Karádon élő Vati Ferenc a családi gazdaságában 1000 hektáron foglalkozik növénytermesztéssel. Háromszáz hektáron lucernát termel  és 200 limousin húsmarhát tart. Igazi nagybirtokos, a gyors döntések és a tettek embere.

„Két és fél éve tart a kapcsolatunk, a páromat Fejes Annamáriának hívják –mesélte az agroinform.hu-nak a Karádon élő Vati Ferenc. – Amikor összejöttünk, azt mondtam neki, hogy egy hónap alatt ki kell derülnie, mi lesz a kapcsolatunkból. Mert komolyan azt gondolom, ha valami nem működik, akkor az már egy hét alatt kiderül.

Nem egy szimpla lánykérés volt

„De ha egy hónap után is úgy érezzük, hogy mi valóban egymáshoz valók vagyunk, akkor abból biztosan hosszú, akár egy életen át tartó kapcsolat lesz. Eltelt fél év és működött a szerelmünk… Egy barátom ültette el a fejembe a gondolatot: miért nem kérem meg a kezét?”

Ferenc így folytatta: „Lucernát kaszáltam éppen, amikor elkapott az ihlet. És úgy döntöttem, hogy megteszem életem talán legnagyobb lépését. Azt is tudtam már akkor, hogy nem egy szimpla leánykérés lesz ez, ami csak abból áll, hogy elviszem valahova nyaralni. Hanem különlegeset, egyedit akartam, olyat, amiben benne vagyok én is, illetve a munkám. Két hónapig szerveztem a dolgot. Először arra gondoltam, hogy RTK-val, tárcsával „beleírom” a telep melletti 100 hektáros terület földjébe, hogy Hozzám jössz feleségül?”

Traktor és gyémántgyűrű

„Aztán helikopterrel felszállunk és együtt megnézzük, de ez elég bonyolult lett volna, ezért elvetettem az ötletet… Végül arra jutottam, hogy nem kell ezt cifrázni, elég az is, ha csak magamat adom. Azt találtam ki, hogy lesz egy forgatás. Készül egy videó a gazdaságról, fókuszban a Case IH Steiger 450 HD-val, ami a gazdaságunk gépparkjának a zászlóshajója. Ezt mondtam Annának is, hogy csak egy promó videót csinálunk, de neki is ott kell lennie… Anna az utolsó pillanatig semmit sem sejtett…

A megvalósítás elképesztően meghatóra és emlékezetesre sikeredett. Ferenc azt is elmondta: arany-gyémánt gyűrűvel és egy csodálatos rózsacsokorral lepte meg a szerelmét,  aki rögtön igent mondott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés