ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nem cicózott Ica, durva bosszút állt battonyai polgármester férjén

fotó: MTI
fotó: MTI
A válófélben lévő asszony, olyan kínos helyzetbe hozta Battonya polgármesterét, hogy az egész város rajta röhög.
Hirdetés
Ad image

Nem jó most Battonya polgármesterének lenni: Boros Csaba elvesztette a választást, ruháit a válófélben lévő felesége az utcára szórta, és a közösségi oldalán keménykedik vele. Botrányos válásának így tanúi lehetnek a kisváros lakói. „Hahó, ha valaki esetleg összefutna a férjemmel, legyen kedves szólni neki, hogy szedje össze a ruháit a ház elől” – írta a battonyai polgármester felesége a közösségi oldalán. Ugyanott felszólította a férjét, hogy rendezze a számlákat a közösen eladott szürke marhák árából.

„Icu, nagyot csalódtam benned, nem elég hogy a párod földre került, még jól meg is rugdosod. És pont te, kinek támogatnia kellene” – írta rosszallóan egy ismerős a poszt alá. A Blikk megkereste a feleséget, aki nem kívánt nyilatkozni. Annyit azonban elmondott, hogy 24 éve tartó kapcsolatuk a polgármesterrel mostanra megromlott, de ebben ő semmi rendkívülit nem lát, bárkivel megeshet. A lap úgy tudja,  Boros Csaba 4 éve vette feleségül az asszonyt. Utcaszomszédok voltak, majd amikor a polgármester házát tartozás miatt elárverezték, a férfi átköltözött a szemközt lakó nő lerobbant házába.

„Olaszosan temperamentumos volt a kapcsolatuk. Ilona féltékeny volt mindenkire. Egyszer a hivatal titkárságán rendezett jelenetet, hogy az ő férjét ne bámulja az ottani egyik kolléganő” – nyilatkozta az egyik szomszédjuk. Az asszony nem először zavarta el férfit, de odáig sosem fajultak a dolgok, hogy utcára dobálja a holmijait. Néhányan úgy tudják, Boros Csaba nemrég meghalt édesanyja házába költözött, amit testvérével árulnak. A battonyai polgármester kerüli a találkozást az emberekkel, megviselték a történtek, szégyelli a botrányt. Nem kívánt nyilatkozni az ügyben.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés