ACNEWS

Nem csak az ágyban: a nők ezt akarják hallani a férfiaktól

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Ezektől a mondatoktól a legridegebb nő is képes ellágyulni.
Hirdetés
Ad image

Statisztikailag a nők 70 százaléka szereti azt hallani, hogy erős szexuális kisugárzása van. Ezzel a bókkal egyáltalán nincs semmi baj, feltéve, ha igaz is. Ha azonban már évek óta kapcsolatban él a párjával, vagy épp most hódította meg egy nő szívét, és szeretne kitűnni a többi férfi közül, akkor valami mással kell előállnia.

A legjobb bókok úgyis azok, amelyek szívből jönnek. Ha azonban mégis szüksége van egy kis inspirációra, itt van némi segítség.

Te inspirálsz engem

Egymás inspirálása fontos tényező a kapcsolaton belül. Ez nemcsak a kíváncsiságot tartja fenn, hanem a szex iránti vágyat is növeli. A szenvedély fenntartásához újra és újra szükségünk van az újdonságok felfedezésére.

Hálás vagyok neked

Számtalan kapcsolat azért ér véget, mert az egyik fél úgy érzi, hogy a másik már nem értékeli őt igazán. Az emberek hamar elvesznek az apró-cseprő dolgokban, és elfelejtik a másik csodálatos oldalait.

Ha a férfi azt mondja, hogy hálás, amiért mellette van a párja, azzal tiszta megbecsülést fejez ki, és egyértelművé teszi, hogy nem veszi természetesnek sem őt, sem a tetteit.

Számíthatok rád

50 kutató világszerte 10 047 nőt és férfit kérdezett meg hat kontinensen az ideális partnerükről. A megbízhatóság világszerte a nők számára a kívánatos tulajdonságok listájának élén állt.

Természetesen azokat a dolgokat, amelyek másokban fontosak számunkra, magunk is szívesen halljuk bókként!

Boldog vagyok veled

Mi lehet jobb, mint azt hallani, hogy a párunk teljesen elégedett velünk és a kapcsolatunkkal? Akinek ez a gondolata van, ne féljen kifejezni.

Ahhoz, hogy boldogok legyünk együtt, szükség van a bizalom, a szórakozás, a spontaneitás és persze a kompromisszumkészség megfelelő keverékére.

Forrás: Bild

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés