ACNEWS

2024. July 23.   |   Lenke napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nem hiszi el, mit főzőtt ki magának Meghan Markle

Meghan Markle / Fotó: Illusztráció
Meghan Markle / Fotó: Illusztráció
Már régóta pletykálták, hogy Meghan visszatér a kamerák elé. Most már hivatalos: saját sorozatot kap a Netflixen.
Hirdetés
Ad image

Meghan Markle a Briliáns elmék című sorozatban lett annak idején ismert. Aztán hozzáment Harry herceghez, és abbahagyta a színészkedést. Aztán mindketten kiváltak a királyi családból, azóta pedig próbálnak érvényesülni a való életben és igyekeznek elhatárolódni a királyi családtól.

Nemrég derült ki, hogy Meghan egy életmódmárkával szeretné újra egyenesbe hozni magát. Most azonban kiderült, hogy visszatér a megszokottabb területre – újra kamera elé áll, és saját műsort kap. A műsor témája azonban valószínűleg ismét meglepetést okoz majd.

A 42 éves színésznőt hamarosan a Netflixen láthatjuk majd – főzni. Olyan életmódguru szeretne lenni, mint Martha Stewart vagy Gwyneth Paltrow.

A sorozatot már leforgatták, és jelenleg az utómunka folyik. A tartalom azonban nem csak a konyháról szól, hanem a kerttel kapcsolatos témákról is. Meghan már korábban is foglalkozott hasonló témákkal a „The Tig” című blogjában. Megjelenési dátum egyelőre nincs – írja a heute.at.

Ne legyen igazunk, de valószínűleg ez is olyannyira lesz csak komolyan vehető, mikor amikor Paris Hilton indított saját főzőműsort sztárvendégekkel a Netflixen…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés