ACNEWS

Nem teljesül Oszter Sándor végakarata: eladják a több száz milliót érő diósjenői villáját

A meglepő hírt a színész özvegye jelentette be a Facebook-oldalán.

Hirdetés
Ad image

A meglepő hírt a színész özvegye jelentette be a Facebook-oldalán.

Oszter Sándor tavaly októberben hunyt el 73 éves korában. A színész hatalmas vagyonnal rendelkezett, ennek jelentős része ingatlanban áll. A Diósjenőn található, hatalmas erdővel körül ölelt kúriája a szakértők szerint 700 millió forintot ér. A luxusvillához tartozik egy saját fatemplom, négyemeletes kilátótorony, tizenkét férőhelyes istálló karámmal, kocsiszínnel és nyeregszobával, továbbá kültéri medence, szauna, valamint gazdasági és lakóépület is tartozik. A birtok közepén pedig egy patak folyik át – írja a Bors.

Oszter Sándor a halála után unokájára szerette volna hagyni több mint egymilliárdos vagyonát, de mint később kiderült, erről érvényes végrendelete nem volt.

„Kedves barátaim! Eljött az idő, hogy eladjuk a diósjenői birtokot! Várom az érdeklődőket!” – írta a Facebookon a színész özvegye, Failoni Donatella, aki a napilap megkeresésére is megerősítette a hírt.

„Igen, eladjuk a házat, mert rájöttünk, hogy nincs értelme fenntartani. Rengetegbe kerül a fűtése is, pláne most, hiszen gázkazánunk van” – indokolta döntését a zongoraművésznő.

A színművész lánya, Oszter Alexandra is hasonlóan nyilatkozott. Ő annyit jegyzett meg, hogy az édesanyja sokat gondolkodott az eladáson. A lap szerint az eladás után Oszter Sándor hitvese a család balatoni házába költözhet, ahol eddig is sok időt töltött.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés