ACNEWS

Nem titkolja tovább meglepő fiatalságának titkát az énekesnő

Marcellina úgy döntött, hogy 70 évesen megosztja csinosságának és egészséges életmódjának titkait.

Hirdetés
Ad image

Marcellina úgy döntött, hogy 70 évesen megosztja csinosságának és egészséges életmódjának titkait.

Az előadó még ma is kirobbanó formában van, és tele van tervekkel.

20 éves kora óta tudatosan odafigyel a táplálkozásra, az egészségére, és rendszeres testmozgást végez. Most, öt évtized után, úgy döntött, hogy megosztja a tapasztalatait és a személyi edzőjével, illetve a dietetikusával összeállítottak 3 féle edzésprogram csomagot. Egy alakmegtartó, egy fogyasztó és egy tömegnövelő tervet.

„Egész életemben végtelenül optimista voltam és vagyok, hiszek a tudatos életmód hatékonyságában. A célom, hogy bemutassam az embereknek, hogy az egészséget, egészen fiatal kortól fenn lehet tartani, azért, hogy idősebb korunkban ne legyen gondunk” – kezdte lapunknak Marcellina, aki azt is elmondta, miért pont most döntött úgy, hogy elárulja a titkát.

„Évek óta mindenki azzal ostromol, hogy mi a titkom. Nem magam miatt kezdtem el dolgozni ezen a programon, hanem azért, mert nyomást gyakoroltak rám a kíváncsiskodók – mondta nevetve. – Egész életemben sportoltam, úsztam, vívtam, kosárlabdáztam, asztali teniszeztem, mindet egyesületi szinten. Aztán amikor elkezdtem énekesnőnként működni, már nem tudtam eljárni sportolni, de a reggeli rendszeres mozgás megmaradt. Ha megteszünk apróságokat a testünkért, akkor évek múlva meg fogja hálálni. Nem ígérek csodát az edzéstervemben, én csupán az egészséges állapot megtartását hirdetem. Ráadásul azt gondolom, hogy sokkal autentikusabb forrás vagyok a tapasztalatommal, mint a huszonéves életmód tanácsadók” – magyarázta az AcNewsnak az énekesnő, aki az idősebb korosztályra is gondolt, amikor kitalálta az edzésprogramját.

„Az időseknek egy kicsit finomabb, nem túl megterhelő programot állítottunk össze, illetve bármikor felvehetik velem a kapcsolatot az Instagramomon, és kérhetnek tőlem segítséget. Fontos, hogy óvatosabban fogjanak neki a gyakorlatokhoz, és ne sérüljenek meg.”

Marcellina edzés programja március 1-től lesz elérhető, mindezzel egy időbe bemutatja a saját fitnesz ruhakollekcióját is. Ennek különlegessége, hogy egyedi szabásmintája és különböző kiegészítői által nagyon előnyösen formálja és mutatja meg a női alakot, tehát sokkal jobban érzik benne magukat a nem tökéletes idomokkal rendelkezők is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés