ACNEWS

Nem titkolózik többet Ivancsics Ilona, bevallotta szakítását

A színésznő és társa, Péter kapcsolata 15 év után ért véget.
 

Hirdetés
Ad image

A színésznő és társa, Péter kapcsolata 15 év után ért véget.
 

Ivancsics Ilona 15 évvel ezelőtt ismerkedett meg az akkor még Amerikában élő Péterrel. Kapcsolatuk hajnalán csak leveleken keresztül kommunikáltak egymással, majd amikor a férfi hazaérkezett, együttesen vitték sikerre az Ivancsics Ilona és Színtársait.

 A Szomszédok ikonikus szereplője ritkán beszél a magánéletéről, a színházi berkekben azonban már hosszú ideje kering az a pletyka, miszerint párja és egyben munkatársa, Péter már nincs mellette. Ivancsics most tiszta vizet öntött a pohárba, és a Borsnak szólalt meg először a szakításról.

„Őszinte leszek, nem örülök neki, hogy erről kérdeznek, ugyanakkor titkolni valóm sincs. Véget ért a kapcsolatunk Péterrel, ez nem titok. Március óta külön utakon járunk, és aki azt gondolja, hogy tányércsörömpölős elválásunk volt, azt ki kell ábrándítanom. Barátságban váltunk el, közös akaratból megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik. Azt remélve, hogy az elválás mindkettőnk számára magában hordozza a reményt arra, hogy bár nem vagyunk már fiatalok, még igenis van reményünk arra, hogy teljes és boldog életet éljünk szakmailag és a magánéletünkben is„ – fogalmazott a napilapnak a színésznő.
 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés