ACNEWS

Nem viselte jól a válást a luxusfeleség, Csősz Bogi török férje

Igazi társként tekintettek egymásra, ám a kulturális különbségek idővel kiéleződtek.

 

Hirdetés
Ad image

Igazi társként tekintettek egymásra, ám a kulturális különbségek idővel kiéleződtek.

 

Nyolc hónappal ezelőtt újrakezdte az életét Csősz Bolgárka. Kilépett több mint tizenegy évig tartó házasságából, sőt, törökországi cégét is megszüntette – írja a Blikk.

„Mi igazi társai voltunk egymásnak” – jelentette ki a napilap Sztárok a Páczban című műsorvendégeként Csősz Bogi, aki elárulta, miért vált el férjétől.

„Az egyik oka, hogy kulturális különbségek voltak, így egyre jobban azt éreztem, hogy szeretnék hazajönni, hogy legyek magyar közegben, magyarokkal. Ő nem volt erre nyitott, nem tudtunk abban megegyezni, hogy kétlaki életet éljünk, fél évet Magyarországon, fél évet Törökországban, pedig már a házasságom elején jeleztem neki, hogy tíz év után fogok szólni, hogy Magyarország következik” – magyarázta az üzletasszony.

„Nem volt egyszerű, mert az ő kultúrájukban nem könnyen engedik el a feleségeket, egy életre választanak párt. Nem viselte jól az elején” emlékezett vissza. Bogi a céges ügyek miatt rendszeresen visszautazik Törökországba, hiszen szinte csak helyi partnerekkel dolgozik a hotelek szépítésével foglalkozó cége.

„ Amikor legutóbb Isztambulban jártam, a volt anyósom és apósom áthívtak, együtt vacsoráztunk, külön készítettek nekem ételt, mert én húst nem eszem. Egy nagyon erős kapocs volt közöttünk, hiszen egy családban éltünk, egy birtokon a szüleivel” – magyarázta, hozzátéve, most már készen áll egy újabb kapcsolatra is.

„Nyitott vagyok mindenre, akár arra is, hogy egy újabb házasság jöjjön az életembe”– vallotta be

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés