ACNEWS

Németh Szilárd: Csepel 3,5 milliárd forinthoz jut az Egészséges Budapest Programban

Csepel 3,5 milliárd forinthoz jut az Egészséges Budapest Programban (EBP) - mondta Németh Szilárd, a Fidesz választókerületi elnöke, országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár a XXI. kerületi Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálatnál csütörtökön.

Hirdetés
Ad image

Csepel 3,5 milliárd forinthoz jut az Egészséges Budapest Programban (EBP) – mondta Németh Szilárd, a Fidesz választókerületi elnöke, országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár a XXI. kerületi Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálatnál csütörtökön.

Hozzátette: a fejlesztések célja, hogy a csepeli betegellátás színvonala a megelőzés és a gyógyítás tekintetében egyaránt a legmagasabb színvonalú legyen.

Németh Szilárd emlékeztetett: az EBP-ben 65 milliárd forint áll rendelkezésre a 32 budapesti és Pest megyei rendelőintézet megújítására, ebből kap Csepel 3,5 milliárd forintot.

Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP), a kerület polgármestere megköszönte a kormánynak és am képviselőnek a támogatást, kiemelve, hogy az EBP által biztosított forrásból akkora egészségügyi fejlesztés valósul meg a Csepelen, amekkorára még nem volt példa a történetében.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés