ACNEWS

Nevelőapja ölte meg a 10 hónapos kisbabát Ináncson

A nagybácsi forró vízben fürdette a kisfiút, aki másnap belehalt az égési sérüléseibe.


 

Hirdetés
Ad image

A nagybácsi forró vízben fürdette a kisfiút, aki másnap belehalt az égési sérüléseibe.

 

Szégyen és harag uralkodik a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei falucskában. Még nem fordult elő hasonló gyalázat a 700 éves Ináncs történetében, ami december 15-én a Rákóczi utcai családban. A helyiek azért is dühöngenek, hogy a hírek szerint egyre többen vesznek magukhoz elárvult, kiszolgáltatott gyereket. Cserébe pénzt kapnak az államtól.

„Amikor pár napja bementem a boltba, hallottam a 10 hónapos csecsemő tragédiájáról. De akkor még azt beszélték az asszonyok, hogy bárányhimlőben halt meg – mondta az AcNews-nak hüledezve K. Péter . – Vérlázító, hogy a nevelőapja ilyet tett azzal a szerencsétlen gyerekkel. Az érintett család egy éve költözött a falunkba, nem ismertem őket.”

Az rtl.hu értesülése szerint a kisbabát a nevelőapja olyan forró vízben fürdette meg, hogy a pici súlyos égési sérüléseket szenvedett. Bár kórházba került, életét a leggondosabb orvosi beavatkozással sem lehetett megmenteni.

K. Péter állítja: több megélhetési nevelőszülő is él a faluban, aki beéri azzal, hogy felveszi a gyerekek gondozása után járó pénzt, de dolgozni nem akar. A férfi úgy tudja, volt, mikor a gyámhatóság visszavette a kicsiket a hanyag nevelőszülőktől, legutóbb az iskola jelentése miatt emeltek ki egy kisfiút.

A tragikus sorsú kisbabát a napokban már el is temették. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított. Az AcNews megtudta, a nevelőapa -akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítanak – nagybátyja volt az elhunyt kisfúnak. Jelenleg szabadlábon védekezhet, ugyanis mindent beismert. A férfi állítása szerint mielőtt a 80 fokos vízbe rakta a csecsemőt, nem győződött meg a víz hőmérsékletéről, ez okozta a bajt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés